Haberler

    Slaven Bilic: Veli'nin Hareketi Tam Felaket

    Güncelleme:

    Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, "Veli safça kırmızı kart gördü. Konuşmalarımızı sürdürüyoruz ancak davranışlar devam ederse ceza vermeyi sürdüreceğiz." dedi.

    Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, derbi maçta Galatasaray'a 2-0 mağlup olarak Spor Toto Süper Lig'in ilk bölümünü istemedikleri şekilde bitirdiklerini söyledi.

    Bilic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Fenerbahçe karşısında aldıkları yenilginin ardından tekrar bir derbi mağlubiyetini kabul etmenin zor olduğunu belirterek, "İlk yarıyı bu şekilde bitirmek mutsuzluk verici" dedi.

    "VELİ SAFÇA KIRMIZI KART GÖRDÜ"

    Galatasaray karşısında aldıkları sonucun Fenerbahçe derbisini hatırlattığını vurgulayan Hırvat çalıştırıcı, "Tipik bir derbi maçıydı. İlk yarı iyi oynadık. Tehlikeli alanlara girdik ama bize golü getirecek ekstra kaliteyi veya final hareketlerini yapamadık. Önce basit gol yedik. Sonra oyuna dönmemiz için yeteri kadar zaman vardı. Veli safça kırmızı kart gördü. Topu koruma becerisi olan Galatasaray'a karşı zorlandık. Elimizden geleni yaptık. Direkten dönen topumuz var. Daha fazlasını hak etmiştik. Bu tip hataları tekrarlamamamız gerekiyor. Özellikle böyle büyük ve belirleyici maçlarda" diye konuştu.

    Maçın devre arasında Galatasaraylı futbolcu Melo ile yaşadığı gerginliğe değinen Slaven Bilic, "Konuşmaya değer bir şey yok. Yakışıksız ve uygunsuz bir şey söylemedi. Bu maçla ilgisi olmayan şeyler söylüyordu" ifadelerini kullandı.

    "KAYBETTİĞİMİZ İÇİN KIZGINIZ"

    Siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, derbi maçını kaybettikleri için kızgın olduklarını ve kişisel olarak da bu mutsuzluğu yaşadığını dile getirdi.

    Derbilerde 10 kişi kaldıkları bölümlerde bile rakibin gerisinde görünmediklerini hatırlatan Bilic, "Düşük seviyedeki takımlara karşı bu tip hataları yaptığınızda üstesinden gelebilirsiniz. Rakip bu durumlarda duran toplarda becerikli olmaz. Siz becerikli oynarsınız. Eksik kalmamızın avantajını kullanamaz. Üst düzey takımlar bu avantajı kendi lehlerine kullanırlar" diye konuştu.

    "VELİ'NİN HAREKETİ FELAKET"

    Slaven Bilic, oyuncularının, eksik kalmalarına rağmen cesurca davrandığını ancak vurgulanması gereken konunun 62. dakikada 1-0 gerideyken bir kişi eksik kalmaları olduğunu ve bu şekilde işi daha da zora soktuklarını ifade etti.

    Oyuncuların kart görmesi konusunda çözüm üretememeleri ile ilgili soruyu yanıtlayan Hırvat teknik adam, şunları söyledi:

    "Onlarla sürekli bu konuyu konuşuyorum. Cezalar veriyoruz. Belirli ve sert disiplin yönetmelikleri var. Bu tip maçlar öncesinde, sabırlı olmaları konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Daha dikkatli olmaları yönünde uyarılar yapıyoruz. Geçen hafta da Konya'da bir benzeri olmuştu. Bazen hakemler adeta kırmızı kartı göstermek ve oyuncuyu cezalandırmak için fırsat kolluyor. Bu kesinlikle Veli'nin masum olduğu anlamına gelmez. Yaptığı hareket tamamıyla felaket."

    "DAVRANIŞLAR DEVAM EDERSE CEZA VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

    Galibiyet serisi yakaladıkları dönemde bu sıkıntıların üstesinden geldiklerini anlatan Bilic, şunları kaydetti:

    "Galibiyet serisinin devam ettiği dönümde bu sıkıntıları halının altına süpürdüğümüz anlamı çıkmasın. Gördükleri kırmızı kartların ardından oyunculara, 'çıldırdınız mı, neden böyle yapıyorsunuz? Konsantrasyonunuzu koruyun ve işinize odaklanın' şeklinde konuşmalar yapıyoruz. Konuşmaya devam edeceğiz, bu tip davranışlar devam ederse ceza vermeyi sürdüreceğiz. Onları bundan dolayı terapiye ya da tedaviye gönderecek değilim. Bununla ilgili kesin çözüm olsaydı Fenerbahçe maçının hemen sonrasında bunu devreye sokardım. Kesinlikle kabul edilebilir bir durum değil."

    "OĞUZHAN'IN TEK PROBLEMİ SAKATLANMASI"

    Galatasaray karşısında Sosa ile birlikte orta sahada görev yapan Oğuzhan Özyakup'un performansına değinen Bilic, şunları söyledi:

    "Onu bazen 10 numara olarak kullanıyoruz. Bazen de bu akşam olduğu gibi Sosa ile birlikte orta sahanın merkezinde oyunu tutan biri olarak görevlendiriyoruz. Atiba ve Necip'in oynamadığı maçta Kerim ile birlikte bu rolü yapacak iki oyuncudan biriydi. O da son dakikada fiziksel düşüş yaşadı. Çok yetenekli bir oyuncu. Öğretilmeyecek doğal bir yeteneği var. Sokak futboluna yakın yeteneği var. Fiziksel yeterliliği de üst seviyede. Onunla ilgili yaşadığımız en önemli sorun çok sık ve kolay şekilde sakatlanması. Bu sakatlıklar uzun süreli olmamasına rağmen onun ritmini bozacak şekilde oluyor."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Slaven Bilic Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title