Haberler

Skandal Dönem Sona Erdi! 'İşte Benim Stilim'in Şampiyonu Belli Oldu

Güncelleme:

'İşte Benim Stilim'in skandallarla dolu 2016 - 2017 yayın dönemi sona erdi. Yapılan SMS oylaması sonucu yarışmacı Simay Tokatlı 100 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Olayların eksik olmadığı 'İşte Benim Stilim'in 2016 - 2017 sezonu sona erdi. Final yapan sezonda neler olmadı ki. Ivana Sert ve Nur Yerlitaş kavga etti. Ivana programdan ayrıldı, sonra geri geldi. Ardından Nurella, "Artık dayanamıyorum" deyip programdan ayrıldı.

BİR DÖNEM SONA ERDİ

Dahası, programda ünlü olan Nihal ve Bahar Candan kardeşler, Murat Boz ve Aslı Enver'in ayrılığıyla sonuçlanan skandalın başrolünde oynamıştı.

İşte magazin gündemini sarsan bir dönem, bu gece sona erdi.

ÖDÜLÜ, SİMAY TOKATLI ALDI

'İşte Benim Stilim'in büyük finalinde 8 yarışmacı finale kalırken, son ikiye Merve Sevin ve Simay Tokatlı girdi. Yapılan oylama sonucu şampiyon Simay Tokatlı oldu. 'İşte Benim Stilim 2017' birincisi Simay Tokatlı, 'Türkiye'nin En Tarz Kadını' unvanının yanı sıra 100 bin TL'nin de sahibi oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nur Yerlitaş Ivana Sert Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title