Haberler

Siyah Gecce'ye Açıklama

Bergüzar Korel, Komşu Kebap'taki Görüntülenme Olayına Açıklık Getirdi.

BERGÜZAR KOREL, KOMŞU KEBAP'TAKİ GÖRÜNTÜLENME OLAYINA AÇIKLIK GETİRDİ.

"12 Ocak 2007 tarihinde 15 Ocak Pazartesi akşamı Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, yönetmenimiz Kudret Sabancı ve senaristimiz Yıldız Tunç ile hep birlikte yemek yiyeceğimiz mekanı sms aracılığıyla Komşu Kebap'ta 21.00'de yemek yiyeceğimiz Yıldız Tunç tarafından bildirildi.

Bu arada Pazar günü Ceyda ağır gribal enfeksiyon yüzünden hastaneye gitti. Aynı olay pazartesi tekrarlanınca set çıkışı Ceyda'yı hastaneye ziyarete gittim. Saat 21.00 sularında prodüksiyon ekibinden Fatih ile birlikte Amerikan Hastanesi'nden çıkıp yürüyerek Komşu Kebap'a geldim. Fatih masada Yıldız Tunç ve Kudret'e Ceyda'nın durumu hakkında bilgi verdikten sonra tekrar hastaneye döndü.

Masada Yıldız Tunç ve Kudret Sabancı vardı. Onlar daha önce gelmiş ve sohbet ediyorlardı. Dizinin gelecek bölümlerdeki senaryosunu tartışmak ve hep birlikte yemek yemek için toplandığımız bu geccede üst kat çok kalabalık ve gürültülü olduğu için bir süre sonra alt kata geçtik. Bu arada bulunduğumuz mekanın sahibi olduğunu tahmin ettiğim bir bey masamıza geldi ve benimle sohbet etti. Bu sırada mekanda çalışanlar tarafından üstünde adım yazılı pide masamıza geldi. Daha sonra masamıza gelen garson Yaşar Çakmak'ın Kudret Sabancı ile görüşmek istediğini söyledi. Kudret masadan kalkıp kendisiyle görüştü. Tekrar masaya döndüğünde Yaşar Çakmak'ın dışarıda magazincilerin olduğunu söylediğini onlara Kudret'le konuştuktan sonra bunun bir iş yemeği olduğunu magazin muhabirlerine söyleyeceğini ve birkaç kare fotoğraf almak istediğini söyledi. Kudret Yaşar Çakmak'ın bu iş yemeğini aynen olduğu gibi yazacağına söz verdiğini ve bu yüzden de bunu olumlu karşıladığını ve dışarıda bu fotoğrafı vereceğimizi bize söyledi. Benim için de hiçbir sorun yoktu. Yaşar Çakmak kısa bir süre içinde mekan sahibi ve bir muhabirle masamıza geldi. Mekan sahibi bizim onayımızın olup olmadığını bize sorma inceliğini de gösterdi. Bu arada Yıldız Tunç kendisinin fotoğraflanmasının tercih etmediğini ve görüntülenmenin de yazar kimliğiyle örtüşmediğini söyleyerek fotoğraf çekilmesine izin vermedi. Yıldız Tunç'un bu kararına saygı duyarak üçümüz Tardu ve Halit'in bir süre içersinde mekanda olacaklarını o zaman bu fotoğrafa izin verebileceğimizi söyledik. Tardu saat 22:00 civarında masaya geldi. Halit'in Akatlar Kültür Merkezi'nde yapılan bir şiir dinletisinde sahnede olduğu için daha da gecikeceğini düşünerek Tardu gelince bu fotoğrafın çekilmesine izin verdik. Masaya Yaşar Çakmak 2 muhabirle birlikte geldi ve fotoğraflarımızı çektiler. Hatta Yaşar Çakmak bizzat kendisi bana "eskiden beri babamı tanıdığını, benim de başarılarımın onu çok mutlu ettiğini" söyleyerek başarılarımın devamını diledi. Kısa bir süre sonra Halit de bize katıldı ve biz yemeğimize devam ettik. Gecce bitiminde dışarı çıktığımızda daha evvel Yaşar Çakmak tarafından bilgilendirildiğini düşündüğümüz tüm muhabirlerin "İş mi, aşk yemeği mi?", "Kudret Bey ile ilk önce baş başaydınız, daha sonra panikleyerek dizinin diğer oyuncularını da yemeğe çağırmışsınız, söyleyecek bir şeyiniz var mı?" tarzında sorularına cevap vermemeyi tercih ederek arabalarımıza binerek ayrıldık.

Bu mesleğe yeni başlamış ve yalnızca işini yapmak isteyen bir oyuncu olarak "Binbir Gecce"nin yayından itibaren özel hayatıma son derece özen gösterdim. Yalnızca çok az röportaj yaptım ve herhangi bir gecce veya gündüz bana uzatılan mikrofonlara işim haricinde hiçbir şey konuşmamayı tercih ettim. Bu o gecceye özel bir tavır değildi. Ama görüyorum ki bu sessizliğim bana ve aileme zarar veriyor. En önemlisi çıkan bu haberler psikolojimi ve iş konsantrasyonumu olumsuz yönde etkiliyor. O yüzden de bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım. Son defa bu konuyla ilgili gayet net bir şekilde şunu söylemek istiyorum "Ben Binbir Gecce dizisinde Şehrazat karakterini elimden geldiğince iyi bir şekilde canlandırmaya çalışıyorum. Çalıştığım ekip, yapımcı şirket ve oyuncu arkadaşlarımla birlikte olmaktan ve son derece mutluyum. Son derece başarılı ve Türkiye'de gündem yaratmış bu dizinin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Mesleki yaşamımda ve hayatım boyunca öğretmenlerimin ve ailemin bana öğrettiği doğrular ile kendi doğrularımın buluştuğu bir çizgide yaşayacağım. Onuruma ve haysiyetime yapılan gerçekle ilgisi olmayan saldırıların karşısında da dik durup cevap vereceğim".

Teşekkür ederim.

Bergüzar Korel

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title