Haberler

Sivaslılar'dan Galatasaray Maçı Yorumu

Sivaslılar'ın Bir Kısmı, Sivasspor'un Şampiyon Olmasının Hayal Olduğunu Söylerken; Bir Kısım Sivaslı da, Sivas'ta Oynanacak Galatasaray Maçını Kazanarak Şampiyon Olacaklarını İddia Ettiler.

Sivaslılar, Turkcell Süper Lig'de bitime 2 hafta kala şampiyonluğu tartışıyor. Sivaslılar'ın bir kısmı, Sivasspor'un şampiyon olmasının hayal olduğunu söylerken; bir kısım Sivaslı da, ligde hafta sonu Sivas'ta oynanacak Galatasaray maçını kazanarak şampiyon olacaklarını iddia ettiler.

Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak ve şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan Sivasspor-Galatasaray maçı öncesi Sivas'ta vatandaşlar, bu maçla ilgili farklı tahminlerde bulunuyor. Sivasspor'un, ligde şampiyonluk iddiası bulunmasına rağmen, kentte büyük bir heyecan yaşanmazken; Sivaslılar'ın büyük bir kısmı, hafta sonu Sivas'ta oynanacak Galatasaray maçını kazanacaklarını ve şampiyon olacaklarını iddia ettiler. Bazı vatandaşlar ise Sivasspor'a yeteri kadar destek verilmediğini ve Kırmızı-beyazlı ekibin, büyük takımlara karşı özellikle bu sezon istenen sonuçları elde edememesi nedeniyle şampiyon olamayacaklarını kaydettiler.

Bu arada, Sivasspor bayrağı satmak için Kayseri'den Sivas'a gelen bir bayrakçı, Sivasspor'un hafta sonu oynanacak maçı kazanacağını düşündüğünü söyledi. Şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan maç öncesi bayrak satışlarından memnun olmadığını dile getiren bayrakçı, "Bayrak satışları hiç iyi değil. Alan yok. Çünkü kendileri bile şampiyon olacaklarına inanmıyorlar" dedi.

(İG-SE-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title