Haberler

Sivas'ta Arazi Yangını

Sivas'ın Suşehri İlçesinde Meydana Gelen Tarla Yangınında 80 Dönümlük Arazi Üzerindeki Yeşil Alan Yandı. Yangın, İtfaiye Ekipleri ile Köylülerin Yardımlarıyla 5 Saatte Söndürülebildi.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde meydana gelen tarla yangınında 80 dönümlük arazi üzerindeki yeşil alan yandı. Yangın, itfaiye ekipleri ile köylülerin yardımlarıyla 5 saatte söndürülebildi.

Edinilen bilgiye göre, önceki akşam saat 20.30 sıralarında, Suşehri ilçesi D-100 karayolu üzerindeki Şebinkarahisar yol ayrımında bulunan boş arazi üzerinde yangın olduğu ihbarını alan Suşehri Belediyesi İtfaiye ekipleri, olay yerine sevk edildi. Yangını kontrol altına alma çalışmaları yetersiz kalınca, Suşehri Orman İşletme ekipleri ile Koyulhisar ilçesi İtfaiye ve Orman İşletme ekipleri de yangın mahalline sevk edildi. Rüzgar nedeni ile geniş bir arazi üzerine yayılan yangına çevre köylüler de müdahale ederek, 5 saatlik bir çalışma sonrasında söndürüldü.

Şans eseri ormanlık araziye sıçramadan önlenen yangında boş arazi üzerindeki otların yandığı tespit edilirken cam ve mal kaybı olmadı.

İtfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenini araştırıyor.

(İG-MÇ-Y)

18.06.2007 14:54 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kadın Spor Dünya Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title