Haberler

Sivas: Büyük İkramiyeyi Kazanan Sivaslı Talihli Ortaya Çıktı

İstanbul'da Geçtiğimiz Hafta Koşulan At Yarışlarında, Küçük Bir Kuponla Altılı Ganyanı Tek Başına Bilen Sivaslı Talihli Adem Kerekli, Parasını Aldıktan Sonra Ortaya Çıktı. Hayatının Tamamen Değiştiğini Söyleyen Kerekli, Küçük Kuponlar Yaparak Yarış Oynamaya Devam Edeceğini Söyledi.

İstanbul'da geçtiğimiz hafta koşulan at yarışlarında, küçük bir kuponla altılı ganyanı tek başına bilen Sivaslı talihli Adem Kerekli, parasını aldıktan sonra ortaya çıktı. Hayatının tamamen değiştiğini söyleyen Kerekli, küçük kuponlar yaparak yarış oynamaya devam edeceğini söyledi.

Edinilen bilgiye göre, at yarışlarında 9.60 YTL'lik küçük bir kartla altılıyı tek başına bilen yarış sever, 982.165.61 YTL ikramiyeyi kazandı. İnşaatta boyacı olarak çalışan Adem Kerekli, parasını aldıktan sonra ilk iş olarak kendisine bir araba satın aldı. Ardından memleketi Sivas'a gelen Kerekli, kazandığı parayla yeni hayatına yön vermek için program yapmaya başladı.

Yarışları kazanmasının en büyük etkeninin ettiği dualar olduğunu kaydeden Kerekli, kazandığı yarışta kartını değiştirdiğini ve yarışların başlamasına 3 dakika kala yatırdığını kazanmasının büyük bir şans olduğunu kaydederek, "Kuponu yapmıştım. Ama değiştirerek, bomba dediğimiz atları buldum. Son 3 dakika kala yatırdım. Acele ettik ve nasipmiş, oldu" dedi.

Yarışlarda 5. ayağa kadar ganyan bayiinde koşuları izlediğini de belirten Kerekli, "5. yarıştan sonra eve geldim. Otururken hanıma, '15 dakika sonra ya hayatımız değişir ya da böyle devam ederiz' dedim. Eşimin, benim ve ailemin dualarıyla verdiğimiz atlardan birisi birinci, diğeri de ikinci geldi" dedi. Yarışı kazandığını ve büyük ikramiyenin meblağsına da inanmadığını belirten Kerekli, çok heyecanlandığını da sözlerine ekledi.

Hayatının değiştiğini ve ikramiyeyi aldıktan sonra planlar yapmaya başladığını da belirten Kerekli, ilk olarak kendisine bir otomobil aldığını söyleyerek, "Ben yalnız başıma altılıyı tutturmadım. Ben, eşim, ailem hepimiz altılıyı tutturmuş olduk. İlk önce arabamı aldım. Bundan sonra da ilk olarak Allah nasip ederse nalburcu dediğimiz inşaat malzemesi ve boyası satan bir işyeri kurmayı planlıyorum. Ardından kendimin ve kardeşlerimin tüm borçlarını kapatacağım" dedi.

At yarışları oynamaya devam edeceğini de sözlerine ekleyen Kerekli, "Oyuna da devam edeceğim, boyaya da. Bugüne kadar zaten hayatımda ilk kez 9.60 YTL'lik bir miktar oynadım. Hep az miktarda oyun oynardım. Bunu sevmem ama yine de az rakamlarla oyun oynayacağım" dedi.

Açıklamasının ardından büyük ikramiyeyle aldığı otomobiline binen Kerekli, mahalledeki arkadaşlarının da tebriklerini kabul etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title