Haberler

Silivrispor Başkanı Ümit Kalko Adaylıktan Çekildi

Silivrispor Başkanı Ümit Kalko adaylıktan çekildiMerve DUNDAR - Erdinç YILDIRIM / İSTANBUL, (DHA)- SİLİVRİSPOR Başkan Ümit Kalko yarın yapılacak olan olağanüstü kongre için adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Silivrispor Başkanı Ümit Kalko adaylıktan çekildi

Merve DUNDAR - Erdinç YILDIRIM / İSTANBUL, (DHA)- SİLİVRİSPOR Başkan Ümit Kalko yarın yapılacak olan olağanüstü kongre için adaylıktan çekildiğini açıkladı. Bir süredir Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile arasında gerginlik olan Kalko, "Haksızlıklardan, darbeci ve şantajcı zihniyetten yoruldum. Bu tiyatronun ve kirli siyasetin içinde yer almak istemiyorum" dedi.

Silivrispor Tesisleri'nde kulübün yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı bir basın toplantısı düzenleyen Kalko olağanüstü kongreye dair açıklamalarda bulundu.

"VERDİĞİMİZ İKİ SÖZÜ TUTTUK"

Geçen yıl başkanlığa gelen Kalko, "Ben verdiğim iki sözü de tuttum. 3.3 milyon TL borçla devraldığım bu takımın borçlarını sürdürebilir hale getirmek ilk sözümdü. Bunu yerine getirdim. İkinci olarak şampiyonluk sözü vermiştim ve takım bu yıl şampiyon oldu. Kulüp olarak 500 bin TL şampiyonluk primi yatırdım, şampiyon bir kadro kurdum ve buna rağmen borcumuz 2.5 milyon TL'ye düştü. Şu anda belediye başkanının kanatları altında adaylığını açıklayan söz konusu kulüp başkan adayı, kulübün bana olan borcunu bile oturup hesaplıyor ve '4.5-5 milyon TL borç var' diyor. Yazıktır, Allah'tan korkun ya. İftiralarla bir yere gelmek size ne kazandıracak? Bu kulübün 4.5-5 milyon TL borcu olduğunu ispat etmeyen şerefsizdir, namerttir" diye konuştu.

"ASIL KENDİLERİ KULÜBÜN İÇİNE SİYASET SOKTULAR"

Kulübe siyaset karıştırdığına dair iddiaları da yanıtlayan Kalko, "Benim makamımda Ulu Önder Atatürk'ün yanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da fotoğrafı vardı. Ben bir gün yeni teknik direktörle burada poz verdiğimde arkada Cumhurbaşkanı'nın fotoğrafı var diye kulübe siyaset soktuğumu iddia ettiler. Ama dün Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve başkanlığa aday olan Akgün Duru birlikte açıklama yaptılar ve asıl kendileri kulübün içine siyaset soktular" ifadelerinde bulundu.

"BEN BU OYUNU BOZACAĞIM"

Son olarak adaylıktan çekildiğini dile getiren Kalko, "Ben artık bu haksızlıklardan, darbeci ve şantajcı zihniyetten yoruldum. Silivri'ye olan sevdamdan yorulmadım. Ben bu takımı şampiyon yaptım. Şimdi ise Silivrispor başkan adaylığından çekilmeye karar verdim. Artık bu tiyatronun, kirli siyasetle dolu bu oyunun içinde yer alıp kirlenmek istemiyorum. Ama şunu da söyleyeyim ben bu oyunu bozacağım. Şimdi Silivri'de bir vakıf kuruyorum. Kuracağım bu vakıf Silivri'de belediyenin yapmayı beceremediği onlarca projeyi kendi bütçesiyle yapacak ve Silivri halkına hediye edecek" diyerek konuşmasını noktaladı.

(FOTOĞRAF)

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Macit Özcan İstanbul Silivri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title