Haberler

Sezen Aksu'dan Köşe Yazarlarına 'Dulcuk' Yakıştırması

Beşiktaş Kültür Merkezi'nin Organizasyonunda İzmir Fuar Açık Hava Tiyatrosu'nda Konser Veren Sezen Aksu, Magazin Yazan Köşe Yazarlarına 'Dulcuk' Yakıştırması Yaptı.bir Aylık Aradan Sonra İzmirli Hemşehrilerinin Karşısına Tekrar Çıkan Sezen Aksu'yu İzlemeye Gelen Yaklaşık 5 Bin Hayranı, İki Saat B...

Beşiktaş Kültür Merkezi`nin organizasyonunda İzmir Fuar Açık Hava Tiyatrosu`nda konser veren Sezen Aksu, magazin yazan köşe yazarlarına `Dulcuk` yakıştırması yaptı.

Bir aylık aradan sonra İzmirli hemşehrilerinin karşısına tekrar çıkan Sezen Aksu`yu izlemeye gelen yaklaşık 5 bin hayranı, iki saat boyunca unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşadı. Daha önceki konserlerin aksine medyanın fotoğraf çekmesi ve görüntü almasına izin verilmedi. Sadece Sezen Aksu`nun ekibi tarafından çekilen fotoğraflar basına dağıtıldı. Yeşil lensleriyle dikkat çeken Aksu`nun keyifli olduğu da dikkat çekti.

Türk medyasındaki özellikle erkek magazin köşe yazarlarına gönderme yapan Sezen Aksu, `Dudu Teyze ve Dulcuk` yakıştırması yaptı. Anadolu`da küçük yaşta evlendirilen genç kızların küçük yaşta her şeyi öğrendiğini, magazin yazarlarını da bunlara benzettiğini söyleyen Aksu, ``Maşallah hepsi, her şeyi erkenden öğrenmiş. Anadolu`da 12`sinde evlenen kızlar 16`sında boşanınca her şeyi küçük yaşta öğrenmiş oluyor. Bunlara da `Dulcuk veya Dudu Teyze` denir. Bizim köşe yazarlarının da yok `elbisenin şurası olmamış`, yok `botox yaptırması lazım` gibi söylemleri oluyor. Kadınlardan daha iyi biliyorlar. Tespitleri de doğru ama`` diyerek, izleyenleri güldürdü.

Cesur SERT

CS(İÖ/ME)(FOTOĞRAF)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title