Haberler

Sergen Yalçın, Sivasspor maçı sonrası patladı: Demek ki rakiplere baya korku salmışız

Güncelleme:

Katıldığı özel turnuvada Demir Grup Sivasspor'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, maçının ardından yapılan eleştirilere çok sert yanıt verdi. Önümüzdeki hafta basın toplantısı düzenleyeceğini söyleyen Yalçın, "Hiç kimse bizim moralimizi bozamaz. Demek ki rakiplere baya korku salmışız" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında katıldığı The Land Of Legends Cup'ın yarı final maçında Demir Grup Sivasspor'a 1-0 mağlup olarak finale çıkma hakkı kazanamadı. Maçın ardından açıklama yapan Sergen Yalçın, yapılan eleştirilere patladı ve önümüzdeki hafta basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi.

İşte Sergen Yalçın'ın açıklamaları;

Bu maç iyi oldu, bizim için iyi hazırlık maçı oldu. Çocuklar iyi mücadele ettiler, koştular, bu oyundan, mücadeleden gayet memnunuz. N'Koudou'nun sakatlanması yine bizim için problem oldu. 10 kişi nasıl oynamalıyız, beklemeliyiz, onun da denemesi oldu.

"NEDEN KIRMIZI VERİYORSUN?"

Bu maçla ilgili söylemem gereken şu, 30. dakikada Dorukhan atılıyor. Hazırlık maçı oynuyoruz, turnuva maçı. Dorukhan'ın pozisyonu faul, zaten hazır olmadığımız dönemde bizi 70 dakika 10 kişi oynatıyorsun, oyuncular hazır olmadan 1,5 katı performans veriyor. İyi mücadele etti çocuklar. Bu maçın sonucu önemli değil, önemli olan oyun anlayışı.

"KİMSE FARKINDA DEĞİL"

PAOK maçını neden kaybettik, bununla ilgili detaylı açıklamayı yapacağım. Çok erken bazı şeyleri bekliyoruz, beklememeliyiz. Sezon bitti, 3. bitirdik, UEFA'ya direkt katılmamız gereken bir pozisyon yakaladık, Trabzonspor'un cezasından dolayı Şampiyonlar Ligi bize düştü. Normalde Eylül ayında katılmamız gereken bir turnuvaya, 10 günlük bir hazırlık süreciyle çıktık. Takımı takip etmediği için kimse, aylarca oynamamış oyuncularımızın olduğunun kimse farkında değil.

"TEPKİ ÇOK ŞAŞIRTICI"

10 gün ile maça çıkan bir oyuncu grubu var. Saha içi organizasyon anlamında sıkıntı yaşadık, kabul ediyoruz ama nedenleri var. O kadar sıkıntı yaşadığımız oyunda bile kırılma anları vardı, dönmek için çaba sarf ettik ve dönebilirdik de. Bizim PAOK'a elenmemizin bu kadar tepkiye neden olması çok şaşırtıcı, Yunanistan'ın en güçlü takımlarından. Yeniyiz, hazırlanma zamanı bulamadık ve iyi takımla oynadık.

"DEMEK Kİ RAKİPLERE BAYA KORKU SALMIŞIZ"

O orada oynar mı, bu burada oynar mı... Lens'i geçen sene en az 5 maçta sağ bek oynattık, niye o zaman söylemediniz? Şimdi mi sağ bek oynayamıyor? İnsanların ne kadar beklediğini gördük. Demek ki baya korku salmışız rakiplere ki bu kadar ağır eleştirilerin odağında olduk.

"ZATEN KADRO SIKINTISI VAR"

Takımı kurma aşamasındayız ve çok ciddi eksiklerimiz var. Federasyonun bütçesi var, ekonomik sorunlar var. Zaten kadro kurma sıkıntısı yaşarken bu işlerle uğraşmak zor geliyor.

"KİMSE MORALİMİZİ BOZAMAZ"

"Hiç kimse merak etmesin, kimse moralimizi bozamaz. Biz teknik ekip ve yönetim olarak zorluklarla mücadele etmeye hazırız. Taraftarımız yanımızda olsun, başka kimseye ihtiyacımız yok."

"BU SENE DE TARTIŞILIR"

Hakem arkadaşlar böyle yönetirse, bu sene de çok tartışılır. İnşallah böyle yönetmezler. Rakipte hiçbir oyuncu kart görmüyor, burası enteresan.

"5-6 OYUNCU LAZIM"

Takımda bir oyuncu eksikliği değil, daha fazla eksiklik var. Önümüzdeki hafta basın toplantısında her şeyi söyleyeceğim. Geçen sezonki takımın yüzde 70'i ayrıldı, aldığımız oyuncu 3. 5-6 oyuncuya daha ihtiyaç var. Yönetim transfer için çalışıyor, umarım eksikler bir an önce tamamlanır

"GEREKEN YERDE KONUŞURUZ"

PAOK'a kaybedebiliriz ama daha ilk maçtan bu kadar tepki... Beşiktaş'la alakası olmayan yazarların bile yazdıklarını anlattılar. Kimse bizi konuşmuyor zannetmesin.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Sivasspor Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (29)

1907:

Ben bu işi kıvıramadım de anlayalım. Siz 2 yaşında ki bebeği bile korkutamazsınız.

11
9
yanıtYanıtla
seko:

şen büyüyünce impayatoy mu olcan :D

5
14
yanıtYanıtla
ss:

az ötede oyna la klavye bebesi

yanıt9
yanıt5
TS:

Sergen hoca yorumun yanlış seni eleştirenlerin çoğunluğu mensubu olduğun takımın taraftarlarıdır yani rakiplerinle çok alakalı olduğunu sanmıyorum ayrıca Sergen kusura bakma ama şu anki durumuna bakarsak pek de korkulacak bi takım değilsiniz

7
6
yanıtYanıtla
angut sergen:

kırmızı kartı niye çıkarmışmış. lavuk önce adam ol. defol git. en önemli maçta yaktın bizi. şampiyon olsan ne yazar????

3
7
yanıtYanıtla
KALINKOY MUHTARI:

Sizin takimdan veya senden korkan senin gibi kebce olsun ne Demek istedigin bejiikdas da kovuldugun Zaman anlarsin kebce bey

5
5
yanıtYanıtla
onur:

ya allah aşkına rakipler senın neyınden korkacak kadronda kım kaldı ki futbolcumu kaldı sen git lens i sol bek oynat sonra hocayım dıye gez rakıpler cok korkmusta ondan konusuyorlarmıs bu sene bu sekılde kumeye oynarsınız anca

5
4
yanıtYanıtla
ARİF:

SENDEN Bİ ÇACIK OLMAZ, SEN ANCAK LOLITA KOVALAR ONLARLA OYNARSIN. .

4
4
yanıtYanıtla
GS:

MACI ALAMADAN SENDEN NIYE KORKSUNLAR ZAVALI SERGEN

4
4
yanıtYanıtla
007:

senciyiz senci. Sergen reis ! sen rahat ol.

2
6
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title