Haberler

Şenol Güneş'ten istifa sorusuna olay yanıt: Buraya gelmem için bana yalvardılar

Güncelleme:

A Milli Takım'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş, kendisine gösterilen tepkiler ve 'istifa' beklentisine çok sert patladı. 6-1 kaybedilen Hollanda maçının ardından Güneş, "Bana yalvardılar gelirken. Ben yalvararak gelmedim. Lucescu'ya 'gitsin' dediler. Bana gelirken yalvaranlar 6 ay sonra suçluyorsa düzende bir yanlışlık var" dedi. Futbolseverler, 33 yıldır hocalık yapan Şenol Güneş'in belki de ilk kez bu kadar sert açıklamalar yaptığına şahit oldu.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu altıncı maçında deplasmanda Hollanda'ya 6-1 mağlup olan A Milli Futbol Takımının teknik direktörü Şenol Güneş, "Ben yalvararak gelmedim, sevinerek geldim ama bana yalvardıklarını düşünüyorum" dedi.

İşte Güneş'in o açıklaması:

"ŞU AN ALACAĞIM BİR KARAR DEĞİL"

"Kararı saha içinde aldık, yanlış yaptık. Seçim olarak. Başarıyı yakalayamadık. Bundan sonra alacağım karar, şu an alacağım bir karar değil, alınca açıklarım zaten.

"HEP MAAŞ KONUSU"

Ne yapacağımla ilgili konuşurum ama sahaya çıktığımda istifa diye bağırıyorlarsa, bir seneden beri maaş ve 'Git ne zaman gideceksin' diye bağırılıyorsa bunun Türk futboluna faydası yok. Sahaya çıkan yönetim değil. Bir düzen var Türkiye'de. Alırken yalvarıyorsun, aldıktan sonra hakaret ediyorsun.

"HOCA DA GELSE SİSTEM DOĞRU DEĞİL"

Bu, doğru değil. Sahadaki oyuncu sorumluluktan kaçacak duruma düşüyorsa o zaman baskıyı kendimiz oluşturuyoruz. Öyle bir hava hissediyorum. Biz iki maç kazanınca mükemmel dedik, bir maç kaybettik kötü olduk. Bir hoca da gelse bu sistemin doğru olmadığını söylüyorum. Kararı alırken çalıştığınız kurum var, onunla konuşup karar alırsınız.

"MUTLU DEĞİLİM"

Şu an görünen tablo iyi bir tablo değil. Mutlu değilim huzursuzum, kahredici bir sonuç. Bu kadroya inancım var, ben başaramadığımı düşünüyorum ama buna sahip çıkmak taviz vermek değil, yok etmek baskı altına almak doğru değil. Bugünkü maçı kaybettik, başında da ben vardım.

"BEN BEDEL ÖDERKEN DEVRİM OLSUN"

Niye anlatıyorum bunları, bana olsun ama ben gittiğim zaman gelen birine olmasın. Lucescu giderken kovmak isteyenler, bana gelirken yalvaranlar 6 ay sonra suçlamaya başlıyorsa düzende bir yanlışlık var. Ben bir bedel öderken bir düşünce devrimi olsun isterim. Ben yalvararak gelmedim, sevinerek geldim ama bana yalvardıklarını düşünüyorum. Bir sene önceden bazı şeyleri oluşturup sonuçla bunu desteklemek doğru değil, ben kaybettim ülkenin kaybı olsun istemem. Maaşımın bugüne kadar neden konuşulduğunu anlamış değilim. Beni sevmeyebilirsin ama milli takım antrenörü olarak sayı gösterilmesinden yanayım. Bunun kampanyasını yapıp arkasından bir şey yok gibi yapılmasını doğru bulmam. Bizim gidişimizle beraber bu işler daha düzenli olsun istiyorum. Biz ebedi burada değiliz zaten."

İşte Güneş'e gösterilen tepkiler:

Şenol Güneş'ten istifa sorusuna olay yanıt: Buraya gelmem için bana yalvardılar

Şenol Güneş'ten istifa sorusuna olay yanıt: Buraya gelmem için bana yalvardılar

Şenol Güneş'ten istifa sorusuna olay yanıt: Buraya gelmem için bana yalvardılar

Şenol Güneş'ten istifa sorusuna olay yanıt: Buraya gelmem için bana yalvardılar

Kaynak: Haberler.com / Spor

Milli Takım Şenol Güneş Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

corci:

futbol bu ülkede yasaklanmalı, bütün destek diğer spor dallarına verilmeli, acilen.

74
7
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Trabzonlu Şenol Hoca 6-1 plakayı yazdırdı sonunda..

63
9
yanıtYanıtla
Fatih :

e doğru söylemiş yalan mı? beşiktaşın başında iken 1 sene peşinden koştular. en son cumhurbaşkanı araya girdi de iş bitti. yoksa kendisi istemiyordu o dönem zaten. hadi bunu geç ortada kötü bir durum var sorumlusu şenol mu? futbolculara ne demeli? hepsi kendi takımlarında çatır çatır oynuyorlar ama burada sahada dolaşıyorlar bitsede gitsek kafası. yetkililer beğenmiyorsa versin tazminatını göndersinler bu kadar basit.

36
28
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Seni 6-1 yenen Hollandanın teknik direktörünün aldığı para Louis Van Gaal (Hollanda) - 1.2 milyon € Hollandanın Kişi Başına Milli Geliri: 44 bin 246 € Adamın aldığı Maaş/Gelir: 27.12 katı. Gelelim Bizim Şenol Güneşe: Şenol Güneş (Türkiye) 3.2 milyon € Ülkeminiz Kişi Başına Milli Geliri: 7 bin 231 € Güneşim aldığı Maaş/Gelir: 442.53 katı. Kısaca Alınan paralar Avrupanın da çok çok üstünde ama oynan futbol mahalle takımı futbolu. ÖZETLE: HARAM OLSUN

54
8
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

Bu ülkede 3 büyükler hegomanyası yıkılmadıktan sonra A Milli Takımdan başarı beklemeyin. Takımlarımızın Avrupa da başarı beklemeyin. 3 büyükler Türk futbolunu katlediyor. Hakemden TFF ye TFF den A Milli tk. kadar her yere burnunu sokup kendi istedikleri olsun istiyorlar. Bu üç büyükler tepişirken olan Türk Futboluna oluyor. herkes kendi şehrinin tk nı tutmalı.

31
18
yanıtYanıtla
Can Ateş:

hegomenya değil. sistem yok sistem olsa işler değişir Altyapı yok . kısacası yok kardeşim

yanıt5
yanıt1
Metin Demir:

halil seni önceki maçtan kurtardı 86 da oyuna alman art niyetli olduğunu gösteriyor

29
10
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

nankör senol burak yilmaz diyor baska birsey demiyor ugurcan dedi kova gibi delik desik su kaciriyor senol ise motor arizali yag yakiyor yalvardilar falan filan hadi oradan bedavami hizmet ediyorsun 3 nokta 2 milyon euro alan kim 32.0000000

yanıt1
yanıt0
Edip Sevük:

Torpilli beyzadelerin çocuklarından oluşan futbol takımına Şenol güneş ne yapsın. Topçuların oynadığı oyun ortada

17
19
yanıtYanıtla
senar:

haklısın hoca, senden öncekileri de onlar yorumlarla, yalvarmalarla getirttiler, o tutmayınca sana yalvardırlar, şimdi sen de olmadın yarın başkasına yalvaracaklar. Bu ekrandaki ( şovmen yorumcular ) bırakın futbolu dizayn etmeleri artık. Bi istifa edin artık. siz yazıyosunuz şu oynamalı bu niye yok, hocalar koyuyor takıma oynatıyor sonuç işte sizin belirlediğiniz oyunucuların sonucu. Bİ BIRAKIN İSTİFA EDİN ŞU EKRANLARDAN ARTIK.

20
12
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title