Haberler

Şehit Polislerin İsimleri Hakkari'de 2 Kütüphaneye Verildi

Şehit polislerin isimleri Hakkari'de 2 kütüphaneye verildiHAKKARİ - Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesince düzenlenen "Her Şey Seninle Başlar" projesi kapsamında iki ayrı okulda yaptırılan ve şehit polis memurları Erhan Konuk ile Muhammed Ali Mevlüt Dündar isimleri...

Şehit polislerin isimleri Hakkari'de 2 kütüphaneye verildi

HAKKARİ - Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesince düzenlenen "Her Şey Seninle Başlar" projesi kapsamında iki ayrı okulda yaptırılan ve şehit polis memurları Erhan Konuk ile Muhammed Ali Mevlüt Dündar isimleri verilen kütüphanelerin açılışı yapıldı.

Kütüphane açılış törenine Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, eşi Dr. Funda Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah Karaman, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, polis ekipleri ile okul müdürleri katıldı. 11 derslik ve 210 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü Seyyit Taha İmam Hatip Ortaokulunda açılın ve şehit polis memuru Erhan Konuk'un isminin verildiği kütüphanenin açılışını Vali Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz birlikte yaptılar.

9 derslik ve 200 öğrencisi bulunan Hakkari Merkez Şehit Erol Olçok Ortaokulunda yaptırılan ve şehit polis memuru Muhammed Ali Mevlüt Dündar'ın isminin verildiği kütüphanenin açılışını ise Vali Toprak, eşi Dr. Funda Toprak birlikte yaptılar.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesince düzenlenen "Her Şey Seninle Başlar" projesi kapsamında iki ayrı okulda yaptırılan ve modern bir şekilde dizayn edilen kütüphanelerde 4 bine yakın kitabın yer aldığı belirtildi.

Vali Toprak, şehit polislerinin adının verildiği kütüphaneleri açmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, bu kütüphaneyi okullara kazandıran emniyet yetkililerine teşekkür etti. Vali Toprak, sınıfları da dolaşarak öğrencilere 'ne olmak istiyorsunuz' sorusunu yöneltti.

Polis ekipleri ise, beraberlerinde getirdikleri kek ve meyve sularını öğrencilere ikram etti.

Polis memurlarına sarılan öğrenciler, daha sonra kendileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Vali Toprak'ı gören öğrenciler ise, 'en büyük vali bizim vali' sloganları attılar.

Vali Toprak, çocuklara sarılarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Toprak Muhammed Ali Orhan Toprak Karaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title