Haberler

Şehit Babası Haberi Alınca Fenalaşıp Hastaneye Kaldırıldı (2)

FIRAT Kalkanı harekatının sürdüğü Suriye'nin El Bab kenti yakınlarında terör örgütü DEAŞ unsurlarıyla çıkan çatışmada şehit olan 25 yaşındaki uzman çavuş Kerem Çalışkancı'nın, Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde oturan babası Ahmet Ali Çalışkancı şahadet haberini alınca fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

FIRAT Kalkanı harekatının sürdüğü Suriye'nin El Bab kenti yakınlarında terör örgütü DEAŞ unsurlarıyla çıkan çatışmada şehit olan 25 yaşındaki uzman çavuş Kerem Çalışkancı'nın, Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde oturan babası Ahmet Ali Çalışkancı şahadet haberini alınca fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. El Bab'daki çatışmada uzman çavuş Kerem Çalışkancı şehit olduğu haberi dün gece yarısı askeri yetkililer tarafından, Ordu'nun Fatsa İlçesi'ne bağlı Bahçeler Mahallesi'nde oturan babası Ahmet Ali Alışkancı ve ailesine ulaştırıldı. Evde oğlunun şahit olduğu haberini alan baba Ahmet Ali Alışkancı fenalaşınca, 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Fatsa Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumu iyi olan baba Çalışkancı, "Oğlumuz vatan için şehit oldu. Vatan için canımız feda. Oğlumla en son 2 gün önce telefonla görüştüm. Yatsı namazı sonrası acı haberi aldım. Kızımla ben El Bab'da görev yaptığını biliyordum, annesi ise bilmiyordu. Çok üzgünüz, vatan sağolsun" dedi.

3 kardeş olan şehidin annesi Nerman Çalışkancı'nın ise, İstanbul'da olduğu, kendisine acı haberin orada verildiği belirtildi. Şehidin baba evine askeri yetkililer tarafından Türk bayrağı asılırken, komşuları da acı haberi alır almaz taziye için eve akın etti. - Ordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
title