Haberler

Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bizim siyasetimizin doğasında millet var, siyasetimizin rotasını millet çiziyor, millet oluşturuyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bizim siyasetimizin doğasında millet var, siyasetimizin rotasını millet çiziyor, millet oluşturuyor." dedi.

Yılmaz, partisince Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumunun ikinci oturumunda yaptığı konuşmada, programın amacının vatandaşın ekonomik beklentilerini öğrenmek olduğunu ifade etti.

Bu çalışmayı dün Bingöl, Zonguldak ve Kırşehir'de başlattıklarını, bugün Elazığ, Bayburt ve Karabük'te devam ettiğini belirten Yılmaz, formun yarın Mardin, pazartesi günü ise Diyarbakır'da yapılacağını bildirdi.

Her ilin kendi potansiyelini ve önceliğini iyi şekilde tayin ederse Türkiye'nin hedeflerine daha kısa sürede ulaşacağına işaret eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"AK Parti olarak her zaman ekonomiye öncelik veriyoruz. Bu tesadüf değil, çünkü siyasetin odağında insan var, insan odaklı siyaset anlayışına sahibiz. İnsanın huzurlu ve mutlu olması için ekonominin çok iyi olması lazım. Ekonomik iyi değilse 1990 lı yıllardaki manzaraları, 2001'deki sıkıntılar yaşanaır. AK Parti son 15 yılda ekonomimizi 3 kat büyüttü. Bunu adil şekilde paylaştırmanın gayreti içerisinde oldu."

"İyi tespit etmeliyiz"

Çalışmada vatandaşın yanı sıra sivil toplum kuruluşları, üniversite ve iş dünyasının da görüşünü dinlediklerini vurgulayan Yılmaz, bu kanallardan gelen bilgilerin çalışmalarına ışık tutacağını belirtti.

Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bizim siyasetimizin doğasında millet var, siyasetimizin rotasını millet çiziyor, millet oluşturuyor. Masa başında katılımcı olmayan anlayış partimizde yok. Aşağıdan yukarıya fikirleri alarak, siyaset yürütüyoruz. Temel felsefemizi vatandaşın neyi istediği, neyi önceliklendirdiğini iyi tespit etmeliyiz. Vatandaşın bu gelen kanaatinin doğru olduğuna inanıyoruz. Vatandaşla birlikte politika belirlenmesini ve uygulanmasını istiyoruz. Yaptığımız çalışma bu zihniyetimizin yansımasıdır."

Program daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Cevdet Yılmaz Ak Parti Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title