Haberler

Seda Sayan'ın Yeni İşi

Güncelleme:

Türkiye pizza pazarının önemli isimlerinden Domino's Pizza, yeni reklam yüzü olarak Seda Sayan'ı seçti.

Türkiye pizza pazarının önemli isimlerinden Domino's Pizza, yeni reklam yüzü olarak Seda Sayan'ı seçti. Şirketin Türkiye Genel Müdürü Aslan Saranga, ailelerin akşam yemeklerini hedeflerini, bu yüzden de Sayan'ı seçtiklerini ve yeni süreçte kadınları hedef aldıklarını söyledi.

Türkiye'de 20 yıldır varlığını sürdüren şirket, bugün itibariyle toplam pizza pazarında 1,5 milyar liralık paya sahip.

Konuyla ilgili sorularımızı yanıtlayan Saranga, "Pizza pazarı bizim Türkiye'ye girdiğimiz 1996 yılında yalnızca küçük ölçekli birkaç restoranın yer aldığı oldukça küçük hacimli bir pazardı. Neredeyse sıfır noktasındaydı diyebiliriz. Evlere servis pazarı ise hiç yoktu. Bugün toplam pizza pazarı 1,5 milyar TL'ye, evlere servis pazarı ise 1 milyar TL'ye yakın bir büyüklüğe sahip" şeklinde konuştu.

NEDEN KADINLAR?

Saranga, hedef kitlesini sadece gençlerle sınırlı tutmamak için kadınlara da seslenmeye karar verdiklerini ifade etti.

Saranga, "İletişim çalışmaları bugüne dek çoğunlukla gençleri, bekarları ve yeni evlileri hedefledi. Bu kitle artık bizi benimsemiş durumda. Şimdi artık hedef kitlemizi daha da genişletip kadınlara seslenmeye karar verdik" dedi.

REKLAMLARDA SEDA SAYAN

Saranga, yeni reklam filminde Seda Sayan ile kitlelere sesleneceklerini belirtti ve şöyle devam etti:

"Yeni reklam filmimizde kadınlara Seda Sayan ile sesleniyoruz. Hem Sayan ile anlaşmamız hem de yeni sloganımız, ailelerin akşam yemeği sofralarında yer alma amacımıza yönelik adımlar. Annelerimizin her gün yemek yapma telaşı içerisinde yorulduğunu, bazen kendilerine pratik bir çözüm bulup rahat etmek istediklerini biliyoruz"

Saranga, yeni filmde Sayan'ın oğlu Oğulcan'ın da yer alacağına işaret etti.

Saranga, akşam yemeği telaşına düşmüş kadınlara yönelik daha net bir tavır sergilemek istediklerini bu yüzden de tek fiyat kampanyalarına önem verdiklerini belirtti.

DİJİTAL ADIM

Şirket, iki yılda 2 milyon lira yatırım yaptı. Buna ek olarak dijital kanallarda da pazarlama adımları atıyor. Şirketin dijital alanlardan elde ettiği gelir yüzde 3'ten yüzde 35'e yükseldi.

Saranga, " Web ve mobilde kullanılabilen, pizzanızın fırında mı, yolda mı yoksa kapıda mı olduğunu gösteren pizza takip sistemi gibi araçlarla da bu kanaldaki etkimizi artırıyoruz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Seda Sayan Üst Manşet Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

izmit Mobil-ANDROID:

Emrah mc donalds ı bitirdi seda da dominosu

14
0
yanıtYanıtla
ATAM TÜRK:

HİJYEN SIFIR, BİR BAKIYORSUN KASADA HESAP ALAN PERSONEL ARKAYA GEÇİYOR PİZZA YAPIYOR, PARAYA DOKUNUYOR KASAYA DOKUNUYOR HERŞEYE ELLEŞİYOR NE BİR ELDİVEN NE BAŞKA BİŞEY ONDAN SONRA GEÇİYOR ARKADA PİZZA YAPIYOR AİLECE UZUN ZAMANDIR DIŞARIDAN PİZZA YEMİYORUZ EŞİM KENDİSİ HAZIRLIYOR PİŞİRİYOR TERTEMİZ. .

13
0
yanıtYanıtla
Sema hijab:

Seda hanim , guzelligimi, onurlu durusumu, muslumanligimi sizden aldim, siz cennetin 7. Katinda yakisirsiniz. Keske siyasete atilsaydiniz. Yuregim de, allah cc ta sizinle olurdu. Annem gibisiniz sizi cok seviyorum.

1
10
yanıtYanıtla
Harika:

Demekki Türkiyede nekadar cok koca degisirseniz okadar para ediyonuz...Seda sen 600 kere daha evlen bosan belki 1 milyar dollar edersin giii..

10
0
yanıtYanıtla
vatandaşMobil-ANDROID:

nimete günah olmaya pizza kadar iğrenç bir şey yemedim ya bizim lahmacunumuz pizzaya 1000 ceker ben anlamıyorum millette ne ağız tadıvar

5
2
yanıtYanıtla
kartal:

Saglam otobus

1
5
yanıtYanıtla
kihkihkihMobil-ANDROID:

yüksek kaldırımın reklam yüzü olsa kendisine daha çok yakışırdı bence.

3
1
yanıtYanıtla
turkıyem:

kardesler en guzel lahmacun ıskender ne ısımız olur pızayla LAHMACUN ISKENDER

3
1
yanıtYanıtla
kafada:

Cumali bende esi doye okydum napcazz

0
0
yanıtYanıtla
celel:

sedacım. aşkım. katmerli. senden. ayranlar. benden. . nezaan. müsaitsin. aşkım

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title