Haberler

Şarkıcı Berkay Şahin, 1 milyon TL'lik lüks arabasıyla görüntülendi

Güncelleme:

Arda Turan'la ettiği tartışma sonrası hakim karşısına çıkan ve aylık kazancının bin TL olduğunu söyleyen şarkıcı Berkay Şahin, önceki gün 1 milyon TL değerindeki arabasıyla görüntülendi.

Futbolcu Arda Turan ile bir eğlence mekanında ettiği kavgada burnu kırılan şarkıcı Berkay Şahin, hakim karşısına çıktığında aylık gelirinin bin TL olduğunu söylemişti. Şahin, mahkeme sonrası yaptığı açıklamada ise Arda Turan'ın kazancına kinaye yaptığını açıklamıştı. Kazanç açıklamasıyla gündeme gelen şarkıcı, önceki gün lüks aracıyla görüntülendi.

LÜKS ARACIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Berkay, geçen sene evlilik yıldönümlerinde eşi Özlem Ada Şahin'e hediye ettiği 1.5 milyon liralık cipi satıp onun yerine Lamborghini aldı. Şarkıcı, milyonluk araca kendi, eşi ve kızı Arya'nın isimlerinin baş harflerinden oluşan özel bir plaka taktırdı. Önceki gün Nişantaşı City's'e giden ünlü şarkıcı, çıkışta lüks otomobiline binerken görüntülendi.

Şarkıcı Berkay Şahin, 1 milyon TL'lik lüks arabasıyla görüntülendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Arda Turan Haberler

Bakmadan Geçme

Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (31)

Mırmır:

SAHTEKAR pislik işiniz gücünüz insanlarla dalga geçmek, öbür tarafta napçanız sözde ünlüler pislikler

16
1
yanıtYanıtla
recep:

Devlet bu ve bunun gibileriden neden vergisini almıyor bunlar vergisini verse hükümet kalkınır yauı

13
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Ye aksırana tıksırana kadar ye. Seni bu konuma getiren konserlerine aka aka onca sazan var. Keriz parası yemek helaldir.

11
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bunların dünyaları mamur,ahiretleri ise harabe gibi.ne yapacaksın böyle yaşantıyı.sonu berbat olduktan sonra.

10
0
yanıtYanıtla
DÜRBÜNSÜZ:

Hayret, 17 yıla mal etmedin gelişme var sende emmi. .

yanıt2
yanıt1
ateist alkolik ehapeli:

ahiret diye bir şey varsa tabii

yanıt1
yanıt16
ADAM:

Burada eleştirenler size sesleniyorum. Üç kuruş maaş alıp yoksulluk sınırında yaşarken orta segment araba yada pahallı telefon almak daha beter bir durum emin olun. Hepiniz berkay ile aynısınız, o sadece sizin zihniyetin zengin olmuş hali. Biri de keriz parası demiş. . . Bu araba adamı sarsmaz ama cebinizde taşıdığınız o elma telefonlar var ya. . . İşte onlar tam anlamıyla keriz parası. Zenginleri eleştirmeden önce iğneyi kendinize batırın. Sanatçılar uzaydan gelmiyor, sizin aranızdan çıkıyor işte

3
7
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Adam resmen devletle makara yapıyor. Adalet bakanlığı yerinde olsam aylık 1. 000 TL geliri olan, milyonluk arabaya nasıl biniyor diye araştırırım dalga geçti diye en az 15 sene o dinlenme tesislerinde misafir ederim.

10
0
yanıtYanıtla
cinalinin kumarbaz oğlu:

berkay neşet ertaştan daha büyük sanatçıdır helal olsun

2
6
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

HELAL PARASIDIR 1. 000 LİRA CANIM, GERİSİ ARDA GİBİLERDEN KAZANILMIŞ OLAMAZMI?

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title