Haberler

Şanlıurfa'da toplu taşıma araçları yenileniyor

Güncelleme:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yıpranmış ve kilometresi yüksek araçların yerine yenilerini aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yıpranmış ve kilometresi yüksek araçların yerine yenilerini aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl kiralama bedeli karşılığında satın aldıkları 226 araçtan 155'ini sıfır kilometre 2021 model yeni araçlarla değiştirerek hem araçların piyasa ömrünü uzattı hem de bakım onarım ve diğer masraflarından tasarruf etti. Araç filosu tanıtım programında konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "Hem sıfır araçları aldık hem ikinci el araçlarımızı verdik üstüne de bir miktar üst para aldık Şanlıurfa'mız için hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Güzel bir pazarlık yaptılar şunu da ifade edebilirim ki bu iş bir ticaret, her iki taraf da bu durumdan memnun. Bu durumdan kazançlı çıkan Şanlıurfa oldu. Hem ikinci el araçlarımızı değiştirdik yenilerini aldık hem de üstüne para aldı" ifadelerini kullandı.

BELSAN AŞ Garajında düzenlenen teslim törenine, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ferit Dağdeviren, BELSAN A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Başak, BELSAN A.Ş Genel Müdürü Levend Çelik ve teknik heyet katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title