Haberler

Şanlıurfa'da Korkunç Görüntü! Parkta Cenin Bulundu

Güncelleme:

Şanlıurfa kent merkezindeki bir parkta, cenin bulundu. Polis, ceninin kim ya da kimler tarafından parka bırakıldığını araştırıyor.

Şanlıurfa kent merkezindeki bir parkta, cenin bulundu. Polis, ceninin kim ya da kimler tarafından parka bırakıldığını araştırıyor.

PARKTA CENİN GÖRDÜLER

Olay, sabah saatlerinde Dedeosman Mahallesi'ndeki parkta meydana geldi. Yoldan geçenler parkta bir cenin görünce, durumu polise bildirdi.

POLİS OLAYI ARAŞTIRIYOR

İhbarın ardından parka gelen ekipler inceleme yapıp, cenini morga gönderdi. Polis, ceninin kim ya da kimler tarafından parka bırakıldığını araştırıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

Adınızı Yazın:

Yıllardır o doktor senin bu doktor benim geziyorum bir yavrum olsun diye. Bir sürü tedavi gördüm tükendim bittim tüp bebek denedim sonuç bir hiç. İçimde kalan tüm duyguları umuda çevirmeye çalışıyorum. Dua ediyorum ellerim hep havaya bakıyor gözlerim hep yaşla dolu. Ve şu insan bile diyemeyeceğim şeyler bir bebeğin ne tür eziyet varsa görmesini sağlıyorlar. Size kocaman lanetler okuyoruz olanın kıymetini bilmediğiniz için vahşet saçtığınız için. Rabbim iyiki varsın medet sensin yüce olan sensin!

10
1
yanıtYanıtla
VTN53:

Rabbin bin türlü belanızı versin. kahrı perişan olun da gün yüzü görmeyin inşallah her kim bıraktıysa.

9
0
yanıtYanıtla
HIRÇIN KARADENİZLİ:

DOBRO. . DENEN AŞAĞİILIK MAHLUKAT SENİN ANAN BACIN AİLEN YOK MU İKİ DE BİR ARAYA GİRİYORSUN SEN TANIYORMUSUN BUNLARI LAN DEVE OĞLU DEVESİ. İSME BAK DOBRO KAYBOL LA DANGALAK

yanıt0
yanıt0
BİR DOST:

SÖZDE MÜSLÜMANIZ UYGULAMADA İNSAN BİLE DEĞİLİZ.

9
0
yanıtYanıtla
aaa:

Allah belanızı versiiin

8
1
yanıtYanıtla
medeni:

Bişey olmaz medeni laik özgür toplum olduk herkes istedini yapar.

1
7
yanıtYanıtla
hayriye:

bela, okumayin, arkadaslar, donup, dolasip, geri, geliyor, allah, boylelerini, islah, etsin, dogru, yol, gostersin, kotulerden, korusun, evlatlarimizi

8
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ALLAH ISLAH ETSİN BUNLARI

7
0
yanıtYanıtla
ARKADAŞ:

ALLAH YARDIM ETSİN

5
1
yanıtYanıtla
realist:

soran olursa peygamberler şehri dersiniz

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title