Haberler

    Samsung Galaxy A31, Haziran Başında Satılmaya Başlanılacak!

    Güncelleme:

    Samsung'un yeni modeli Galaxy A31, Haziran ayının ilk haftasında satılmaya başlanılacak. İşte Galaxy A31'in özellikleri ve fiyatı!

    Indo-Asian News Service (IANS) tarafından yapılan açıklamada Samsung'un yeni modeli Galaxy A31'in Haziran ayının ilk haftasında Hindistan'da satılacağı belirtildi.

    Samsung'un yeni modeli Galaxy A31, Haziran ayının ilk haftasında satılmaya başlanılacak. İşte Galaxy A31'in özellikleri ve fiyatı!

    Indo-Asian News Service (IANS) tarafından yapılan açıklamada Samsung'un yeni modeli Galaxy A31'in Haziran ayının ilk haftasında Hindistan'da satılacağı belirtildi. İlk olarak Hindistan'da satılacak olan bu cihaz sırayla dünyadaki birçok ülkeye ulaşacak. Tabi cihazın uygun fiyatlı olması talebi de artıracak.

    Galaxy A31'in Özellikleri!

    Daha önceden aldığımız bilgilerde Galaxy A31 modelinin Mediatek Helio P65 SoC yonga setini kullanacağını öğrenmiştik. Farklı versiyonları bulunan cihazın, 4GB / 64GB, 4GB / 128GB ve 6GB/128GB versiyonları olacağını öğrenmiştik. Tabi tüm bu özelliklerin yanında bir de MicroSD kart desteği sunacağı da var.

    6.4 inçlik Full HD+ görüntü kalitesine sahip Süper AMOLED Infinity-U ekran ile beraber gelecek olan bu model, ekrana gömülü bir parmak izi sensörü de taşıyacak. Ön kısmında 20MP'lik özel bir kameraya yer veren Galaxy A31; Arka kısmında 48MP ana kamera, 8MP ultrawide, 5MP makro ve 5MP derinlik sensörüne yer verecek. Yani cihaz dörtlü arka kamera kurulumu ile beraber gelecek.

    Galaxy A31'in Fiyatı!

    5000mAh pil taşıyan Galaxy A31 15W hızlı şarj desteği de sunuyor. Tabi merak edilen konu cihazın fiyatı. Samsung'un bu yeni modeli Galaxy A31, yaklaşık 300 Dolar fiyat etiketine sahip olacak. Sunduğu özelliklerle fiyatı eşdeğer olan bu cihaz Haziran ayının başlarında Hindistan'da satılmaya başlanılacak. Bakalım cihaza gösterilen tepki ne olacak.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Samsung Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title