Haberler

Samsun'da Yerel Yönetimler

AK Parti Canik Kadın Kolları Tarafından Düzenlenen Bilgilendirme Toplantısında Konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Hizmetleri Yaparken Hiç Bir Ayrım Yapmadıklarını ve İnsanların İnsanca Yaşayabilmeleri İçin Bu Hizmetleri Yaptıklarını Söyledi.

AK Parti Canik Kadın Kolları tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, hizmetleri yaparken hiç bir ayrım yapmadıklarını ve insanların insanca yaşayabilmeleri için bu hizmetleri yaptıklarını söyledi.

AK Parti Canik Kadın Kolları tarafından 29 Mayıs Fatih Parkı'nda bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Canik Belde Başkanı Mehmet Ali Elbir, meclis üyeleri, AK Parti Canik Kadın Kolları Başkanı Safiye Öz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik Beldesi'ne 3 yıl içerisinde gerek merkezi hükümet, gerek Büyükşehir Belediyesi ve gerekse de Canik Belediyesi'nin yaptığı hizmetler hakkında toplantıya katılanlara bilgi verdi.

Seçim öncesi Canik Beldesi'nin eksikliklerini tek tek tespit ettiklerini ve bu güne kadar ise bu eksikliklerin giderildiğini kaydeden Başkan Osman Genç, "Ayrım yapmaksızın hizmetlerimizi, belde halkımızın insanca yaşayabilmelerini göz önünde bulundurarak yaptık. Canik Beldesi'ne yaptığımız hizmetlerle beldemizin katma değeri arttı, hem de belde halkımız kazandı. Beldemiz bulunduğu konum itibariyle Samsun şehri gibi, hak ettiği yerde değil. İnşallah, kabuk değiştiren Canik, bu dönem hak ettiği hizmetleri alarak, istediği yere gelecektir" dedi.

(SAM-SA)

27.01.2007 17:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title