Haberler

Samsun'da Kadın Ticareti Operasyonu

Samsun'da, Yabancı Uyruklu Kadınları Getirerek Baskı Sonucu Fuhuş Yapmaya Zorladıkları İddia Edilen 2'si Yabancı Uyruklu Bayan 4 Kişi Gerçekleştirilen Operasyonla Yakalandı.

Samsun'da, yabancı uyruklu kadınları getirerek baskı sonucu fuhuş yapmaya zorladıkları iddia edilen 2'si yabancı uyruklu bayan 4 kişi gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu bayanların çeşitli vaatlerle Türkiye'ye getirilip, zorla fuhuş yaptırıldıkları yönünde ihbarı değerlendiren Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün sabah saatlerinde 4 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi. 5 aylık takip sonucu yapılan baskında 3 yabancı uyruklu kadın tutuldukları evden kurtarıldı. Hakkında daha önce yabancı uyruklu kadınları Türkiye'ye getirerek fuhuş yapmaları için zorlayan ve hakkında 13 kez yasal işlem yapılan Köksal D. (53), yine kadınların

fuhuş yapmasını sağladığı iddia edilen Nuh K. (43), yabancı uyruklu kadın temininde yardımcı oldukları öne sürülen Moldova uyruklu Lılıana P. (27) ve Ukrayna uyruklu Yevgeniya B. (49), gözaltına alındı. Yapılan operasyonda 1 adat tabanca, yurt dışına para havale dekontları da ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, yapılan tahkikatlar sırasında Köksal D.'nin yabancı uyruklu bir bayan aracılığıyla yurt dışından getirdiği bayanları Türkiye'de, yine başka yabancı uyruklu kadınlar ve diğer şahısların yardımıyla, çaresizliklerinden yararlanarak çok sayıda erkeğe zorla pazarlayıp fuhşa aracı olduklarının tespit edildiğini söyledi. İlhan, şahısların yer temini, bayanların kazancından faydalanarak maddi menfaat temin etmek suretiyle insan ticareti suçu işlediklerini, bu tür olayların

önlenmesi için Emniyet Teşkilatı olarak gerekli çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti. Samsun'da 5 Haziran günü gerçekleştirilen operasyonda da 20 yabancı uyruklu kadın, zorla fuhuş tuzağından kurtarılmış, 6'sı bayan 29 kişi gözaltına alınmıştı.

(MD-SA-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title