Haberler

Samsun - 112 Acil Servisi 10 Yıldır Taciz Eden Zanlı Yakalandı

Güncelleme:

Samsun'da 10 Yıldır Ankesörlü Telefonlardan 112 Acil Servisi Arayarak Erotik İçerikli Sözler Söyleyen ve Küfür Eden 27 Yaşındaki Okay S. Yakalandı. Hakkında 35 Ayrı Şikayet Bulunan ve Polis Kaydına Göre 10 Yıldır Aranan Zanlı İfadesinde de Suçunu İtiraf Etti.

SAMSUN'da 10 yıldır ankesörlü telefonlardan 112 Acil Servisi arayarak erotik içerikli sözler söyleyen ve küfür eden 27 yaşındaki Okay S. yakalandı. Hakkında 35 ayrı şikayet bulunan ve polis kaydına göre 10 yıldır aranan zanlı ifadesinde de suçunu itiraf etti.

Samsun'da yaşanan ilginç olay, polisin 10 yıldır peşine düştüğü telefon sapığının yakalanmasıyla son buldu. 10 yıldır sürekli ankesörlü telefonlardan 112 Acil Servisi arayarak hakaret, küfür ve erotik içerikli sözler söyleyerek tacizde bulunan evli olan ve bir özel şirkette şoför olarak çalışan Okay S. dün akşam gözaltına alındı. Bir hafta önce şehirlerarası terminalindeki ankesörlü telefondan 112 Acil Servisi arayarak tacizde bulunan zanlı, güvenlik kamerası kayıtlarına takıldı. Yüzü seçilemeyen görünteleri takip eden polis, bindiği otomobilin plakasını tespit edip takibe aldı. Dün akşam Ankara yolu üzerinde zanlı yakalanıp gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Burada yapılan sorgulamasında suçunu itiraf eden Okay S., "Bu olaya başladığımda evli değildim. 5 yıl önce de askere gittim. Askerde olduğum süre zarfında hiç aramadım. Döndükten sonra yine aramaya devam ettim. Bu ben de bir hastalık ve saplantı oldu. Sürekli arama ihtiyacı duyuyorum" diye konuştu.

Polis 10 yıldır aranan zanlının hakkında 35 ayrı şikayet olduğunu söyledi. Hakkında "kişilerin huzur ve sükünunu bozmak, kamu görevlisini tehdit ve hakaret ile telefonla cinsel taciz" suçlamalarından işlem yapılan Okay S. hakkındaki soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Ömer Barış Çankaya, zanlının yakalanmasının kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek, "Günde bin kez arayıp bizi hakaret ederek bizi rahatsız ediyordu. Çalışan arkadaşlarımızı telefonla taciz ediyordu. Sapıklar bizim çalışma performansımızı düşürüyor. 10 yıldır bizi rahatsız ediyordu" dedi. İl Ambulans Servisi Kontrol Merkezi'nde görevli hemşire Pelin Saraç ise, "10 yıldır sürekli arayıp bizi rahatsız ediyordu. İnsan artık dayanamaz hale geliyor. Normal vatandaş bile arasa o arıyor sanıyorduk. Çalışan çoğu arkadaşımızın ismini biliyor. Kapıya kadar geldiğini söyleyip kıyafetlerimizi bile biliyordu. Bizi takip ediyordu. Yolda yürürken yanımızdan biri geçse o sanıyorduk" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title