Haberler

    Şampiyonlar Ligi'nde Günün Maçları Tamamlandı

    Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasının ikinci haftası, A, B, C ve D gruplarında oynanan 8 maçla tamamlandı.

    Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli  organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasının ikinci haftası, A, B, C  ve D gruplarında oynanan 8 maçla tamamlandı.
    D Grubu'nda Galatasaray, Portekiz temsilcisi Porto'ya konuk olduğu  maçı 49. dakikada Moussa Marega'nın attığı golle 1-0 kaybetti.
    Fransa'nın Paris Saint-Germain (PSG) takımı, C Grubu mücadelesinde  ağırladığı Sırbistan ekibi Kızılyıldız'ı 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti.  PSG'nin gollerini 20, 22 ve 81. dakikalarda Neymar, 37. dakikada Edinson Cavani,  42. dakikada Angel Di Maria, 70. dakikada Kylian Mbappe attı. Konuk takımın tek  golünü, 74. dakikada Marko Marin kaydetti. Kızılyıldız karşısında hat-trick  yaparak Şampiyonlar Ligi'nde 30 gole ulaşan Neymar, turnuvanın en golcü  Brezilyalı oyuncuları sıralamasında zirvede bulunan Kaka'yı yakaladı.
    İspanya ekibi Barcelona, B Grubu maçında konuk olduğu İngiltere  temsilcisi Tottenham'ı 4-2'lik skorla geçti. Barcelona'nın gollerini 2. dakikada  Philippe Coutinho, 28. dakikada Ivan Rakitic, 56 ve 90. dakikalarda Lionel Messi,  Tottenham'ın gollerini 52. dakikada Harry Kane, 66. dakikada Erik Lamela buldu.  Barcelona'da Gerard Pique, Şampiyonlar Ligi'ndeki 100. maçına çıktı.
    A Grubu'nda İspanya ekibi Atletico Madrid'in Fransız futbolcusu  Antoine Griezmann, Belçika temsilcisi Club Brugge'ü 3-1 yendikleri mücadelede  attığı ikinci golle Şampiyonlar Ligi tarihindeki 8000. golü kaydetti.
    UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında oynanan maçlarda alınan  sonuçlar ve gruplardaki puan durumu şöyle:
    A Grubu:
    Atletico Madrid (İspanya)-Club Brugge (Belçika): 3-1
    Borussia Dortmund (Almanya)-Monaco (Fransa): 3-0
    B Grubu:
    PSV (Hollanda)-Inter (İtalya): 1-2
    Tottenham (İngiltere)-Barcelona (İspanya): 2-4
    C Grubu:
    Paris Saint-Germain (Fransa)-Kızılyıldız (Sırbistan): 6-1
    Napoli (İtalya)-Liverpool (İngiltere): 1-0
    D Grubu:
    Lokomotiv Moskova (Rusya)-Schalke 04 (Almanya): 0-1
    Porto (Portekiz)-Galatasaray: 1-0

    Kaynak: Skorer / Spor

    UEFA Şampiyonlar Ligi Fransa Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title