Haberler

Şampiyon Haltercilere Coşkulu Karşılama

İtalya'nın Lignano Kentinde Düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda Büyük Başarı Elde Eden Halter Milli Takımı, Ankara'da Büyük Bir Coşkuyla Karşılandı.

İtalya'nın Lignano kentinde düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda büyük başarı elde eden Halter Milli Takımı, Ankara'da büyük bir coşkuyla karşılandı.

Halen devam eden Avrupa Şampiyonası'ndan dönen ilk Halter Milli Takımı kafilesi, saat 19.00 sıralarında Esenboğa Havalimanı'na indi. Bakan Başesgioğlu başkanlığında kafilede yer alan milli halterciler, kendilerini karşılamaya gelen vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Haltercileri karşılamaya gelen coşkulu grup, davul ve zurnalarla alınan başarıyı kutladı. Vatandaşlar en büyük ilgiyi ise uzun bir aradan podyuma çıkan ve bir altın, iki gümüş madalya kazanan Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu milli halterci Halil Mutlu'ya gösterdi. Milli halterci Halil Mutlu'nun da kendisini karşılamaya gelen eşi ve iki çocuğu ile hasret gidermesi duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Esenboğa VIP Salonu'nda alınan başarı ile ilgili bir değerlendirme yapan Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, sporcuları tebrik ederek, "Haltercilerimiz cesaretle, disiplinle ve onurlu bir şekilde mücadele etti. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiler. Aldığımız madalyalar çok önemli. Halen devam etmekte olan şampiyonada ilk üç sırada yer alacağımızı düşünüyorum. Burada aldığımız madalyaların yanı sıra iki bayan haltercimizin de olimpiyat vizesi alması bizi çok mutlu etti" diye konuştu.

Bakan Başesgioğlu, sporcuların gerekli ödül yönetmeliğinden yararlanacağını ifade ederek, normalde 4 taksitle verilen ödülleri olimpiyatlar öncesinde bir kere de vermeyi planladıklarını söyledi.

Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya alan milli halterciler Halil Mutlu, Erol Bilgin, Nurcan Taylan, Sibel Özkan altın madalya kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, bu başarılarını Pekin Olimpiyatları'nda da sürdürerek, Türkiye'ye büyük başarılar yaşatmak istediklerini kaydetti.

(EKO-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title