Haberler

Şampiyon adayı güreşçiler malzeme desteğine çok sevindi

Güncelleme:

- Şampiyon adayı güreşçiler malzeme desteğine çok sevindi Türkiye Güreş Federasyonu, geleceğin şampiyon adayı Simavlı güreşçilere malzeme desteği sağladı Kütahya'nın Simav ilçesinde, Gençlik ve Spor Müdürlüğü güreş antrenörü Cabir Koca tarafından çalıştırılan 20 güreşçiye, Türkiye Güreş...

- Şampiyon adayı güreşçiler malzeme desteğine çok sevindi

Türkiye Güreş Federasyonu, geleceğin şampiyon adayı Simavlı güreşçilere malzeme desteği sağladı

KÜTAHYA - Kütahya'nın Simav ilçesinde, Gençlik ve Spor Müdürlüğü güreş antrenörü Cabir Koca tarafından çalıştırılan 20 güreşçiye, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından malzeme desteği verildi.

Simav Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne teslim edilen 20 çift güreş ayakkabısı, 25 adet güreş antrenman eşofmanı, 25 adet tişört ve 25 adet şort, geleceğin şampiyonu olacak güreşçileri sevindirdi.

C sınıfı milli güreşçi, 3. kademe kıdemli antrenörlük ve güreş uzmanlığı belgelerine sahip olan Cabir Koca, serbest ve grekoromen stilde yetenekli, kendi branşında uzman güreşçiler yetiştirmeye çalıştıklarını belirtti. Koca, "İlk olarak 0-6 yaş grubundaki çocuklara temel jimnastik eğitimi veriyoruz. 6-12 yaş grubunda jimnastik altyapısını tamamlıyoruz. 13 yaşından itibaren asıl güreş tekniklerine başlatıp, çocuklarımızı branşlaşmaya başlatıyoruz. Başta Simav olmak üzere Türk güreşi adına, ata sporumuz ve Türk sporunun lokomotifi olan güreş adına, elimden gelen her şeyi yapacağım. İnşallah Simav ilçemizden Rıza Kayaalp, Taha Akgül ve onlar gibi birçok şampiyonumuz yetişecek" diye konuştu.

13 yaşındaki sporcu Ali Özdemir, ilk önce Türkiye şampiyonu olup, daha sonra Avrupa şampiyonasına ve Olimpiyatlara katılmak istediğini ifade etti. Diğer sporcu Emin Kahraman ise, "Güreş sporuna, Ata sporu olduğu için başladım. Güreşe başladığımda hocamdan, havada takla atma tekniklerini öğrendim" dedi.

Simav Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Sapmaz, Türkiye Güreş Federasyonu'nun malzeme destekleriyle daha iyi imkanlara sahip odluklarını ifade etti. Sapmaz, "Bir İnsan yetiştir dünyayı değiştir sloganıyla Kütahya ve Simav'dan ay yıldızlı forma ile şampiyonlar yetiştireceğiz. Velilerimiz çocuklarını ata sporumuz güreşe yönlendiriyorlar. İnşallah bu çocuklarımız gelecekte, ülkemizi Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonalarında en iyi bir şekilde temsil edeceklerdir. Öncelikle velilerimize, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı'na, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne, Antrenör Cabir Koca'ya ve destek olan herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hisarcık Türkiye Simav Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title