Haberler

Sahipsiz Sokak Hayvanlarına Destek

Güncelleme:

HAYTAP işbirliği ile sahipsiz sokak hayvanlarına dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirdiği fotoğraf yarışmasının üçüncüsünü düzenliyor

Sahipsiz Sokak Hayvanlarına destek olmak için yine deklanşöre basma zamanı geldi…

Sokakta yaşayan sahipsiz hayvanlara dikkat çekmek amacıyla Koza Yönetim ve Hayvan Hakları Federasyonu'nun işbirliğiyle hayata geçen "Sokak Köpekleri ve Kedileri" konulu fotoğraf yarışması, 15 Temmuz'a kadar her yaştan amatör ve profesyonelin başvurularını bekliyor. Yarışmada dereceye giren fotoğraflar, 2014 "Sokak Köpekleri ve Kedileri" takviminde yer alacak ve takvimin satışından elde edilen tüm gelir HAYTAP'ın sokak hayvanları için geliştireceği projelerde kullanılacak.

Koza Yönetim ve Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) işbirliğiyle ile yapılan fotoğraf yarışmasının bu yıl üçüncüsü düzenlenmektedir. Sahipsiz sokak hayvanlarının da insanlar kadar yaşam hakkı olduğunu vurgulamak amacıyla düzenlenen yarışma, 'Sokak Köpekleri ve Kedileri' temalı fotoğraflar ile toplumsal farkındalığı artırmayı amaçlıyor.

Her yaş grubundan amatör ve profesyonellere açık olan yarışmaya başvurular 15 Temmuz 2013 tarihine kadar yapılabiliyor. Birincinin 2.000 TL (ikibinTL), ikincinin 1.200 TL (binikiyüzTL), üçüncünün 600 TL (altıyüzTL) kazanacağı yarışmada takvimde basılacak diğer fotoğraflarda 300 TL (üçyüzTL) ile ödüllendirilecek. Dereceye giren fotoğrafların yer alacağı 2014 takviminin satışından elde edilecek tüm gelir, HAYTAP'ın Sokak Hayvanları için hayata geçireceği projelerde kullanılacak.

Yarışmanın jürisinde yine hayvansever ünlüler bulunuyor…

Ses sanatçısı Burcu Güneş, gazeteci Deniz İzgi, fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut, gazeteci Neslihan Tunç, fotoğraf sanatçısı Ömer Burhanoğlu, akademisyen Prof.Dr. Tamer Dodurka, gazeteci Seda Akgül, fotoğraf sanatçısı Serkan Turaç, siyasetçi Şafak Pavey, Koza Yönetim Genel Müdürü Levent Alatlı ve HAYTAP Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Ahmet Kemal Şenpolat'ın jüri üyeliğini yaptığı yarışmanın sonuçları 20 Eylül'de açıklanacak.

Yarışmaya katılmak isteyenler www.kozayonetim.com.tr veya www.haytap.org adreslerinden detaylı bilgi alabilir ve başvurularını gerçekleştirebilir.

'Geçen yıl 56 bin TL'lik bir fon yarattık ve sahipsiz sokak hayvanları için kullandık'

'Sokak Köpekleri ve Kedileri' fotoğraflarıyla sokak hayvanları ile ilgili farkındalığı artırmayı, sahipsiz kedi, köpek ve tüm yardıma muhtaç hayvanlara dikkat çekmeyi amaçladıklarını söyleyen HAYTAP Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kemal Şenpolat ve Koza Yönetim Genel Müdürü Levent Alatlı, "Bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz yarışmanın amacı, tüm sahipsiz hayvanların da insanlar kadar yaşam hakkı olduğunu toplumla paylaşmak, sokağımızın köpeklerinin ve kedilerinin güzelliğini, duygularını ön plana çıkarmaktır Her geçen sene daha da güçlenerek yarışmamızı sürdürmekteyiz.

Geçen sene gerçekleştirdiğimiz takvim çalışması ile daha önceki sene gibi yine başarılı bir katma değer sağlandı. Toplam 56.000TL'lik (ellialtıbinTL) bir kaynak; hayvan bakımevi, tıbbi ekipman, ilaç, veterinerlik hizmeti ve benzeri yardımlar olarak sahipsiz hayvanlarımıza geri döndü. Bu yılda takvim satışı ve geliri ile yardıma muhtaç hayvanlara daha fazla yardımcı olmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Koza Yönetim, HAYTAP işbirliğinin gelecek yıllarda da aynı şekilde devam edeceğini ve giderek daha büyük yardımlar ile sahipsiz hayvanlarına dokunacaklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Kemal Koza Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title