Haberler

Şahin: "Samsun'da Spor Altyapısı Sorunu Kalmadı"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Samsun'da spor altyapısı sorunu kalmadı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, " Samsun'da spor altyapısı sorunu kalmadı. Her platformda gençlerimizi spora yönlendirmeye gayret etmeliyiz" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından düzenlenen Samsun Amatör Ligi'nde 2018 yılında şampiyon olan takımlar ile amatör branşlarda dünya ve Avrupa şampiyonalarında başarılı olan sporcular için ödül törenine katıldı.

Törende bir konuşma yapan Başkan Zihni Şahin, "Sporla uğraşan, yanlış işlere düşmeye fırsat bulamaz, hayatını sağlıklı bir şekilde idame ettirir. O yüzden insan hayatı için sporun önemini her platformda anlatmaya, gençlerimizi spora yönlendirmeye gayret göstermeliyiz. Çünkü günümüz dünyasında özellikle gençlik üzerinde kötü emelleri olanların bu emellerine kavuşmaması adına bu tür çalışmaların, amatör spor kulüplerinin büyük faydası olduğunu görüyoruz. Bilhassa gönüllü ekiplerini kurarak hem zamanından hem maddiyatından fedakarlık yaparak bu hizmette bulunan herkesi gönülden tebrik ediyorum. Çünkü bu hizmetlerin ne denli zor olduğunu biliyorum. Kısmen biz de içerisinde bulunduk. Samsun'da spor komplekslerimiz tamamlanmıştır" diye konuştu.

Başkan Zihni Şahin, konuşmasının ardından Dünya Kapalı Atletizm Şampiyonası'nda 400 metrede 3'üncülük kazanan Yasemin Keskinsoy'a, yine aynı şampiyonada Büyükler Çekiç Atma'da 3'üncü olan Eda Yıldırım'a, yine aynı şampiyonada 2 altın, 3 de bronz madalya kazanan Esra Bayrak'a ve Dünya Down Sendromlular Şampiyonası'nda 2 1'incilik, 2 de 2'ncilik kazanan Ali Topaloğlu'na ödüllerini sundu.

Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'ndaki törene ayrıca AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, ilçe belediye başkanları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Erkan Özcan, Türkiye Futbol Federasyonu Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Şener Aydın, AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir ile kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve amatör spor kulüpleri başkanları ve sporcular katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Zihni Şahin Samsun Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
title