Haberler

Şahan Gökbakar'ın küme düşme paylaşımıyla yer yerinden oynadı: TRT'de keyifli olacak

Güncelleme:

Trabzonspor'a kaybeden Galatasaray'ın küme düşme hattına iyice yaklaşması taraftarı çıldırttı. Şahan Gökbakar'ın bu konuyla ilgili yaptığı paylaşım sosyal medyayı salladı. Gökbakar, "Maçları TRT'den izlemek de keyifli olacak" ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray sahasında Trabzonspor'a 2-1 kaybetti. Aslan, öne geçtiği maçta son 6 dakikada maçı verdi. Küme düşme hattına iyice yaklaşan Galatasaray'ın durumu taraftarları çıldırttı.

Şahan Gökbakar'ın küme düşme paylaşımıyla yer yerinden oynadı: TRT'de keyifli olacak

BU KEZ HAK VERDİLER

Maçtan önce Galatasaray-Trabzonspor maçı için açtığı anket nedeniyle tepki çeken ünlü komedyen Şahan Gökbakar'a taraftalar bu kez hak verdi. Gökbakar, açtığı ankette Galatasaray galibiyetine şans vermemişti.

Şahan Gökbakar'ın küme düşme paylaşımıyla yer yerinden oynadı: TRT'de keyifli olacak

"TRT KEYİFLİ OLACAK"

Gökbakar maçın ardından yaptığı paylaşım ortalığı salladı. Taraftarlar Gökbakar'ın, "Tebrikler Trabzonspor. Bu maç için Galatasaray uzun zaman sonra iyi futbol oynadı denebilir. İki tane kişisel hata sonucu 2 gol yedi. Ancak mağlubiyet sürpriz değil. Çünkü kötü gidişe dur demek için köklü değişimlere ihtiyaç var. Gelecek sene TRT'den izlemek de keyifli olacak..." paylaşımına bu kez destek çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şahan Gökbakar Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (8)

Hakan Aslan:

Bu ülkede şunun gibi adamlar ülkeye sıfır katkı yapıp bedavadan yaşıyor ya en çokta ona bozuluyorum

46
50
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Senin ne katkın oldu Ülkeye? Biraz da kendine baksan.

yanıt35
yanıt19
Metin Demir:

şahan galga geçeceğine keşke acunu biraz kendine örnek alsaydın

18
48
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Beleş maç izleyeceksiniz trt naklen yayınlıyor

24
8
yanıtYanıtla
Brad Simon:

Bi sus be luzumsuz bir suz.

11
10
yanıtYanıtla
Okan Kocabas:

İnşallah

9
7
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Bu adamı bende sevmem ve izlemem.Taraftarlar ne desinler ! Galatasaray, çok iyi oynuyor ve şampiyon olacakmı desinler.Bitmiş bir takım. 10 tane teknik direktör değişsede düzelmeye,Îyi futbol oynamaya niyetleri yok gibi.

7
7
yanıtYanıtla
Aşkın Gözyaşları:

ülkeyi savunmakla futbolda kaleyi savunmak aynı şey bence. trt payını faturalardan kaldırılmayıp maçları trt nin bedava vermesi süper olurdu. trtde ücretsiz verilsin

7
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title