Haberler

Sağlıklı Su İçin Nsf Belgesi Önemli!

Güncelleme:

Su olmadan yaşam da olmaz, bunun farkında olan QNET, Dünya Sağlık Örgütü'nün verdiği NSF (Ulusal Hıfzıssıhha Kurumu) belgesine sahip HomePure Nova ile kaliteli ve temiz suya kolayca ulaşmayı sağlıyor.

Canlılarda hücre ve doku yapısının korunması ve devamı doğrudan suya bağlıdır.

Hayat kaynağı olan suyun temizliği ve sağlıklı olması çok önemlidir. Günümüzde su, kaynağından kullanıma sunuluncaya kadar klorlama işlemi, tesisattan kaynaklanan atıklar, boruların düzenli bakım yapılmamasından kaynaklı tortular ile kalitesi değişmekte ve direkt kullanım için uygun halde olamamaktır.

Su arıtma cihazları ev ve iş yerleri için istenilen zamanda istenilen miktarda su sağlaması ve ekonomik olması nedeniyle büyük kolaylık sağlamaktadır. İşte bu yüzden doğadaki su kaynaklarının korunması için filtreleme sistemlerine daha çok ihtiyaç var. Su filtreleme sistemlerini güncelleyen QNET, yeni cihazı 9 aşamalı filtreli HomePure Nova ile içme suyunda sağlığı olumsuz etkileyen maddeleri daha iyi ayrıştırıyor. Dünya Sağlık Örgütü'nin verdiği NSF belgesine sahip HomePure Nova kaliteli ve temiz suya kolayca ulaşmayı sağlıyor.

Dünya Sağlık Örgütü verilerine göre, gelişmekte olan ülkelerdeki şehir sakinlerinin % 50'sinden fazlası, güvenli içme suyuna erişimin yetersizliği ile ilgili hastalıklardan etkileniyor. Kirlenmiş içme suyunun her yıl 500 000'den fazla diyare ölümüne sebep oluyor. Bu hassas konuda NSF belgesine dikkat çeken NSF Ortadoğu Genel Direktörü Christian Kurdy, arıtma cihazlarının önemini vurgulayarak "1944 yılında kurulan NSF International, insan sağlığını ve çevreyi küresel ölçekte koruma ve geliştirme taahhüdünde bulunuyor.Halk sağlığı ve çevre için standart geliştirme, ürün sertifikası, test, denetim, eğitim ve risk yönetimi sağlayan bağımsız bir kuruluş olan NSF, düzenli ve sürekli kontroller sağlıyor. NSF belgesine sahip olmayan cihazlar konusunda tüketicileri dikkatli olmaya çağırıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dünya Sağlık Örgütü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title