Haberler

Rüşvet Operasyonunda Yeni Gözaltılar

Antalya'da, Kamyonlarında Aşırı Yük Belirlenen Nakliyecilerden Rüşvet Alındığı İddiasıyla Sürdürülen Operasyon Kapsamında Antalya Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şubesi Müdürü E.g. ile Aynı Birimde Görev Yapan Bir Polis Memuru Daha Gözaltına Alındı.

Antalya'da, kamyonlarında aşırı yük belirlenen nakliyecilerden rüşvet alındığı iddiasıyla sürdürülen operasyon kapsamında Antalya Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şubesi Müdürü E.G. ile aynı birimde görev yapan bir polis memuru daha gözaltına alındı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Bölge Trafik Denetleme ile Şehiriçi Trafik Denetleme Şubesi Müdürlüğü'nde görev yapan 27 polis memuru ile Ulaştırma Bakanlığı Kara Ulaştırması Genel Müdürlüğü'ne bağlı 4 kamu görevlisinin sorguları sürerken, savcılığın talimatıyla bugün yeni gözaltılar gerçekleştirildi.

Polis, soruşturmayı yürüten savcının talimatıyla, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü E.G. ile aynı birimde görev yapan bir polis memurunu gözaltına aldı. Böylelikle operasyon kapsamında gözaltına alınan polis sayısı 29'a ulaştı. Polis memurlarının yanısıra Kara Ulaştırması Genel Müdürlüğü'nün 4 personelinin sorguları da sürüyor.

Gözaltındaki 33 kamu görevlisinin, sorgularının tamamlanmasıyla yarın adliyeye sevkedilebilecekleri bildirildi.

Bu arada soruşturma kapsamında gözaltına alınan nakliyat şirketi sahipleri, kooperatif başkanı ve kamyon şoförlerinin de bulunduğu 31 kişinin, savcılıkta sabah saatlerinde başlayan sorguları tamamlandı.

Cumhuriyet savcılığı, bu kişilerden 12'sini serbest bırakırken, 19'unu "rüşvet vermek" suçlamasıyla tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk etti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title