Haberler

Ronaldo'nun Başı Dertte! Ünlü Model, "Beni Taciz Etti" Deyip Mahkemenin Yolunu Tuttu

Güncelleme:

Eski kalça güzeli Erika Canella, "Ronaldo beni taciz etti. Bana f.hişe diyerek tehdit etti." dedi. Canella, Ronaldo'yu dava etmek için mahkemenin yolunu tuttu.

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Crisitano Ronaldo'nun başı vergi kaçırma iddialarının ardından bu kez de Eski Miss Bumbum güzeli Erika Canela'nın söyledikleri yüzünden ağrıyacağa benziyor.

TACİZDE BULUNDUĞUNU İDDİA ETTİ

Eski Miss Bumbum güzeli Erika Canela, Real Madrid'in Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo'ya dava açıyor. Brezilyalı manken, Ronaldo'nun kendisini aldattığını ve kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti.

HAYATINI BİTİRMEKLE TEHDİT ETMİŞ

Ronaldo'yla iki aylık bir ilişki yaşayan Canela, yıldız futbolcunun ayrıldıktan sonra kendisine hakaret dolu saldırgan mesajlar gönderdiğini belirtti. Canela, Ronaldo'nun kendisine "f.hişe" dediğini ve hayatını bitirmekle tehdit ettiğini söyledi.

2016'da ülkesinde düzenlenen Miss Bumbum yarışmasını kazanan Canela, ateşli pozlarıyla magazin basının da gözdesi durumunda.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Real Madrid Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

TUTORUTTO:

Düşün Toprak kaburgalarını kıracak, yılanlar çıyanlar o günahkar bedeninle doyacak. hesap melekleri teşir edici günahlarından dolayı sana acımayacaklar, İnsanlık bedeninin yaşamadığı acılarla kıvranan bedenin ruhunla herşeyi tadacak. Kabrin bir cehennem çukuruna dönüşen gözlerin dehşet le baktığı o pencere açıldığında acının, umutsuzluğun, pişmanlığın ve çaresizliğin verdiği tarifsiz elemlerin vaveylasında makyajın güzel olsa ne yazar olmasa ne yazar Sende zerre kadar akıl varsa Allaha ve İslama dön

4
5
yanıtYanıtla
erzurumlu:

helal kardes Rabbim bizleri af etsin

yanıt0
yanıt0
KOZANLI:

Ugrasmayin kralla

7
0
yanıtYanıtla
CAN:

Ronaldo kadınları mendil gibi kullanıp kullanıp atıyo

5
1
yanıtYanıtla
Ali Baba:

Ronaldo işin zor arkadaş. Kadınlara dokunsan suç dokunmasan yine suçlusun:)

5
0
yanıtYanıtla
RONALDO:

Ben öyle bişey yapmadım

5
0
yanıtYanıtla
TÜRKOĞLU:

RONALDO OGRU SÖYLEMİŞ. . . . ŞİMDİ BU KADIN NAMUSLU EV HANIMI MI ?

4
0
yanıtYanıtla
kartal:

cocuk parali diye para koparmak icin kadinlar siraya girmis ronaldo seni ne yapsin cocugun kapisina gunde en az 100 dunya guzeli geliyordur onunla beeaber olmak icin

4
0
yanıtYanıtla
Emrah:

Az parası biten beni taciz etti lafını koyup pirim yapmaya çalışıyor

2
1
yanıtYanıtla
ıhhhhhhhhhh:

Kızım sana 10 numara reklam gelmiş ver kurtul

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title