Haberler

Rock Müzikhali Başlıyor!

Demet Evgar ve Pamela Spence, Rock Müzikalleri'nde Lezbiyen İki Aşığı Canlandıracaklar!

DEMET EVGAR VE PAMELA SPENCE, ROCK MÜZİKALLERİ'NDE LEZBİYEN İKİ AŞIĞI CANLANDIRACAKLAR!

Eğer Dinlersen', 'Şehir Rehberi', 'İstanbul' ve 'Cehennet' adlı albümleriyle rock müzik dünyasında sağlam bir yer edinen Pamela Spence, yakında Hayko Cepkin, Özge Fışkın, Ogün Sanlısoy gibi isimlerin de kadroda yer aldığı bir rock müzikalinde izleyici karşısına çıkacak. 'Rock Müzikalleri' adlı bu projede, Pamela ile 'Beyza'nın Kadınları' ve 'Banyo' gibi fimlerle dikkatleri çeken Demet Evgar iki lezbiyen sevgiliyi canlandıracak.

İlk oyunculuk tecrübesini Okan Bayülgen ve Fikret Kuşkan'la birlikte rol aldığı 'Atları da Vururlar' filminde yaşayan, ardından Şener Şen, Meltem Cumbul, Özlem Tekin, Güven Kıraç ve Şevket Çoruh'la birlikte 'Mucizeler Komedisi' adlı müzikalde sahneye çıkan Pamela, yeni projeden çok umutlu...

Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan şarkıcı, 'Bu daha önceki müzikallerden çok farklı. Çünkü Türkiye'deki ilk rock müzikali... Benimle aynı tarzda müzik yapan isimlerle birlikte rol alacağım, bunun için de çok heyecanlıyım. Yaklaşık bir aydan beri hiç durmadan çalışıyorum. Dizimden ameliyat olmama rağmen bu proje benim için geri çevrilmezdi' diyor.

Dünyaca ünlü 'Rent' müzikalindeki lezbiyen düetini Pamela'yla birlikte oynayacak olan Demet Evgar ise, 'Bu teklif bana geldiği zaman hiç düşünmeden kabul ettim. Çok keyifli bir oyun. Herkesin çok beğeneceğinden şüphemiz yok' diye konuştu. Tatil günlerine bambaşka bir boyut getirecek olan bu müzikal ilk olarak 13 Ağustos'ta Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahnelenecek müzikalin biletleri satışa çıktı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title