Haberler

Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez: Beşiktaş Yarın Gel Dese, Ben Hazırım

Güncelleme:

TFF 1. Ligde Çaykur Rizespor'u şampiyon yapan İbrahim Üzülmez, "Beşiktaş gel dese, ben hazırım" dedi.

TFF 1. Lig'de Çaykur Rizespor ile şampiyonluk yaşayıp, ekibini Spor Toto Süper Lig'e çıkaran teknik direktör İbrahim Üzülmez, beIN SPORTS HABER'de yayınlanan VIP programına konuk oldu.

"BEŞİKTAŞ'A GEL DESELER, HAZIRIM!"

Beşiktaş'ın teknik direktörü olmak ister misin sorusu sorulan Üzülmez, "Bu genç hoca algısını eğer yıkarsak bir gün olacağız inşallah. Elazığ'a gidiyorsun lider yapıyorsun, Gençlerbirliği'ne gidiyorsun 32 puan topluyorsun ikinci yarı. Diyoruz ki işte bazen kendimizi de ön plana çıkartmak lazım. Şimdi geldik Allah'a şükürler olsun Çaykur Rizespor'u şampiyon yaptık. Ancak büyük takımlara gitmek için lobi mi derler bilemiyorum ama onları yapmamız gerekiyor. "Hedeflerin arasında var mı?" diye sorarsanız, var. Allah nasip eder mi bilemeyiz tabii ki. Bana yarın gel deseler ben hazırım. Neden hazır olmayayım ki? Oyuncu gurubuna bakıyorsunuz Quaresma bir yanda, Babel bir yanda. Sonrasında Pepe'si, Tolgay'ı, Talisca'sı... Bize verdikleri zaman Beşiktaş'ı neler yapabileceğimizi göstereceğiz inşallah. Kulübümüze de inanıyoruz, güveniyoruz. Yeter ki bize kaliteli oyuncu gurubunu versinler. Ben oyuncunun iç dünyasını yaşayan insanlardan birisiyim. Bizim kontrata bağlı olarak takımlarımızda olmamamız gerekiyor." cevabını verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İbrahim Üzülmez Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

ZİHİNSEL ENGELLİ:

DELİ İBO KENDİNE NE SANIYORSUN BEŞİKTAŞ SENİ HİÇ ALIR MI GELSENDE SEN BEŞİKTAŞI KÜME DÜŞÜRÜRSÜN. BU HİÇ BİR ZAMAN UNUTMA SEN BİR DELİSİN. KESİN SENİN ENGELLİ RAPORUN VARDI UMARIM.

0
8
yanıtYanıtla
ZİHİNSEL ENGELSİZ:

NE SALAKÇA VE ADİYANE BİR YORUM BU DAHA DOĞRUSU YORUM DEYİL BİR SALAĞIN AĞLAMASINA BENZİYOR , SANA KİM VERİYOR BU HAKKI NASIL BİR HAKARETTİR İSMİNİDE DOĞRU YAZMIŞSIN SEN TAMBİR ZİHİNSEL ENGELLİSİN DEFOL GİT BU SAYFALARI MEŞGUL ETME

yanıt0
yanıt0
Dogrucu:

DELİ İBO ADAMSIN GELDİGİN GÜNLERİDE GÖRÜRÜZ İNŞALLAH SEVİYORUZ SENİ DELİİİ

6
0
yanıtYanıtla
Demir:

Yakışır...

5
1
yanıtYanıtla
realist:

abdullah avcı gelsin. senol git artık

1
2
yanıtYanıtla
GS Lİ:

İbrahim beyin Beşiktaş''ta başarılı olacağına inanıyorum.

2
1
yanıtYanıtla
davulcuvezurnaci:

deliibrampasa

2
0
yanıtYanıtla
Zihinsel engelli:

Denen beyin fukarası asıl senin o beyninde engel var malooz

0
1
yanıtYanıtla
KEMAL:

TAMAM TAMAM TAMAM DEGIL AKPLE YOLA DEVAM SAYIN RTE SENI BASKAN OLARAK GORMEK ISTIYORUZ INSALLAH ALLAHIN SELAMI INANANLARIN USTUNE OLSUN AMIN

0
0
yanıtYanıtla
KEMAL:

TAMAM TAMAM TAMAM DEGIL AKPLE YOLA DEVAM SAYIN RTE SENI BASKAN OLARAK GORMEK ISTIYORUZ INSALLAH ALLAHIN SELAMI INANANLARIN USTUNE OLSUN AMIN

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title