Haberler

Real Madrid-Sevilla kapışmasına Ramos son noktayı koydu: İkinizi de seviyorum

Güncelleme:

Real Madrid, 19 yaşında Sevilla'dan transfer ettiği Sergio Ramos'un o dönemki fotoğrafıyla şimdiki fotoğrafını yan yana getirerek Twitter'daki "Nasıl başladı/Nasıl devam ediyor" akımına katıldı. Sevilla, Real'in bu paylaşımına tepki gösterirken, iki kulübün kapışmasına Ramos, "İkinizi de seviyorum" diyerek son noktayı koydu.

Twitter'da başlayan "Nasıl başladı/Nasıl devam ediyor" akımı İspanya'nın iki dev kulübü Real Madrid ve Sevilla'yı karşı karşıya getirdi.

La Liga devi Real Madrid, 19 yaşında Sevilla'dan transfer ettiği Sergio Ramos'un o dönemki fotoğrafıyla şimdiki fotoğrafını yan yana getirerek Twitter'daki "Nasıl başladı/Nasıl devam ediyor" akımına ayak uydurdu. Ancak bu paylaşım, Ramos'u altyapısından çıkartan Sevilla'nın tepkisine neden oldu.

Real Madrid, 15 yıldır takımın formasını giyen takım kaptanı Ramos'un 2005 yılında transfer olduğundaki fotoğrafıyla, günümüze ait modern bir fotoğrafını paylaştı.

Real Madrid-Sevilla kapışmasına Ramos son noktayı koydu: İkinizi de seviyorum

"GERÇEKTE NASIL BAŞLADI"

Sevilla ise, zamanında 27 milyon euroya sattığı Ramos'un profesyonel futbola başladığı yer olduklarını belirterek Real Madrid'in paylaşımını alıntıladı ve "Gerçekten nasıl başladı" yanıtını vererek İspanyol yıldızın Sevilla formalı fotoğrafını yayınladı.

İki kulübün sosyal medyadaki kapışmasına ise Sergio Ramos nokta koydu. Küçük bir çocukken top oynadığı fotoğrafını paylaşan Ramos, "Aslında nasıl başladı" yazdı ve iki kulübü etiketleyerek "İkinizi de seviyorum" ifadelerini kullandı.

Real Madrid-Sevilla kapışmasına Ramos son noktayı koydu: İkinizi de seviyorum

15 YIL ÖNCE SEVILLA'DAN TRANSFER OLDU

Ramos'un bu paylaşımıyla iki kulüp arasındaki tartışmalar sona ererken, İspanya Milli Takımı kaptanı da Camas mahallesindeki ilk günlerine dair nostalji yapmış oldu.

Sevilla'nın Camas mahallesinde doğan Ramos, futbola doğduğu şehrin takımında başladı. 17 yaşında A takıma çıkarak profesyonelliğe adım atan İspanyol futbolcu, 2005 yılında 27 milyon euroya transfer olduğu Real Madrid'de 15 yıldır forma giyiyor ve takımın bayrak ismi oldu.

Real Madrid-Sevilla kapışmasına Ramos son noktayı koydu: İkinizi de seviyorum

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergio Ramos Real Madrid Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (5)

AFYONLU:

DÜNYANIN BENCE EN İYİ DEFANSI RAMOS

2
1
yanıtYanıtla
danu:

futbol katili karaktersiz herifin tekisin ramos

3
0
yanıtYanıtla
aynen:

çirkef ve kanı beş kuruş etmez herifin biri,

yanıt0
yanıt0
ADANALI:

AKIM NE YA. NASIL KAPILIP GİDİLİYOR. AKIM SUDA OLUR. . .

1
1
yanıtYanıtla
ADANALI:

Adam king

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title