Haberler

    İspanyol Basını: Real Madrid, Beşiktaşlı Guti'yi Takımın Başına Düşünüyor

    Güncelleme:

    İspanyol basını, Real Madrid'in Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcılığını yapan Guti Hernandez'i takımın başına getirmek istediğini yazdı.

    Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcılığını yapan Guti Hernandez için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

    İspanyol AS gazetesinin haberine göre sezona çok kötü başlayan Real Madrid'de yakın bir zamanda yolların ayrılması düşünülen teknik direktör Lopetegui'nin yerine Guti düşünülüyor. Eflatun-beyazlıların daha önce U19 takımının başında önemli başarılara imza atan Guti'nin ortaya çıkacak acil teknik adam arayışı için favori isim olduğu belirtildi.

    ZIDANE GİBİ OLABİLİR

    Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez'in çok istediği belirtilen Guti'de, Zidane örneğini gördüğü belirtildi. İspanyol taraftarlarca çok sevilen, mevcut takımdan birçok oyuncuyla iyi ilişkilere sahip, kulübe yakın bir isim olan Guti'nin, Zinedine Zidane gibi kulüpte büyük bir başarı yakalayabileceğine inanıldığı aktarıldı.

    Zidane, Real Madrid'de 2015-16 sezonunun devre arasında Rafael Benitez'in yerine göreve getirilirken, 2,5 sezonda 2 La Liga, 3 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu zaferine imza atmıştı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Guti Hernández Şenol Güneş Real Madrid Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (3)

    bld17:

    Guti gidecekmiş hiç umurumda değil giderken Hocasını da hocanın çok sevdiği adamlarını da götürsün süper takım olurlar.

    0
    1
    yanıtYanıtla
    NURETİN:

    İNŞALLAH İLHAN MANSIZ DA BİZİM TAKIMIN BAŞINA GEÇER. . . YENİ VE GENÇ TRANSFERLERLE SÜPER BİR BEŞİKTAŞ İZLERİZ YENİ SEZONDA. . .

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Kaan:

    Şenol Güneş orta sahadan asla alınmaması gereken Medel''i, stopere koyuyor. Koşmayan, top kaybeden, seyreden formsuz oyuncular, Oğuzhan ve Tolgay''ı orta saya koyuyor. Kaleciye bile bakmayan Oğuzhan''a penaltı attırıyor. Oğuzhan ve Tolgayla olmuyor, bu ısrar niye? Hemen hemen tek koşan adam Medel (bir de Lens var) orta sahadan niye alınıyor? Vagner açısını kaybettiği halde, niye daha müsait arkadaşına pas vermiyor? Bunlara kaleye şut çalışması yaptırmak lazım. Şenol Güneş bıkmış; artık bırakmalı

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title