Haberler

Rahmiye De Elektrik Şebekesi İyileştirildi Muhtardan Teşekkür Geldi

Rahmiye mahallesinde enerji kesintilerini engellemek amacı ile 9 gece süresince farklı noktalardaki bakım faaliyeti büyük bir dikkat, iş güvenliği önlemleri ve direklerin üzerinde meşakkatli çalışmalarla sürdürüldü.

BAKIM ÇALIŞMASI YAPILDI

Rahmiye mahallesinde enerji kesintilerini engellemek amacı ile SEDAŞ aksiyon aldı ve şebeke operasyon ekipleri ile 18 Kasım / 26 kasım tarihleri arasında çevre sakinlerinin bölgedeki kullanıcıların, kesintiden daha az etkilenmesi amacı ile geceleri saat 01:00 ile 06:00 arasında bakım, onarım ve yenileme kapsamında izolasyon ve kuşkonmaz çalışmaları da yapıldı. SEDAŞ, gece görev yapan üç ekiple birlikte yürüttüğü bu çalışmalar sırasında bölgede bulunan ve kesintiden etkilenecek tüm özel müşterileri önceden aradı ve gece faaliyetleri olup olmadığı bilgisi de alınarak kendilerine bilgi verildi. SEDAŞ'ın etkin iletişim çalışması ile yapılan planlama ile bakım onarım çalışmaları 9 gece süresince farklı noktalarda büyük bir dikkat ve direklerin üzerinde meşakkatli çalışmalarla sürdürüldü.

8 TRAFO BÖLGESİNE BAKIM ÖNLEMİ

Çalışmada toplam 41 adet VHD izolasyonu, 160 metre izolasyon-yalıtım kaplama malzemesi, yaklaşık 150 adet kuşkonmaz malzemesi kullanıldı. Ayrıca şebekede yer alan beş adet direk tipi trafoda, 12 adet nihayi ve durdurucu direkte ve şebekeye arızası yansıyabilecek olan 8 adet özel trafo üzerinde kuşkonmaz ve izolasyon çalışmaları yapıldı. Yaklaşık 50 adet taşıyıcı direkte de kuşkonmaz montajı yapılarak kesintiler için kalıcı önlemler alınmaya çalışıldı. Rahmiye Muhtarlığı ile işbirliği içinde yapılan planlı kesinti ile gündüz vardiyesinde, ağaç budama ve bakım eğitimi almış SEDAŞ şebeke operasyon ekip görevlileri ile şebeke üzerinde ağaç budama ve bakım çalışması yapıldı. SEDAŞ Rahmiye Mahallesinde Tıktıkı TR2201 trafonun olduğu noktaya kabin koyulması ve alternatif hat oluşturulması yönünde proje hazırladı. Rahmiye Muhtarı İrfan Erçelik yapılan çalışmalara teşekkür etti.

YENİ PROJELER

SEDAŞ'ın bölge için üzerinde çalıştığı projede Yeşilkent TR2203 no'lu trafonun olduğu noktadan yaklaşık 370 metre yüksek gerilim hattı tesis edilerek Sürücü Trafo kabiniyle irtibat sağlanacağı ve Arslanbey-Suadiye hattı yerine bölgenin Köseköy Mahallesinden alternatif ring oluşturularak beslenmesinin planlandığı ve söz konusu projenin 2018 yılı içerisinde TEDAŞ'a sunularak yıl yatırım programı kapsamında değerlendirilmeye çalışılacağı öğrenildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title