Haberler

PTT 1. Lig'in Yeni Ekibi Balıkesirspor'da Genel Kurul Heyecanı

Balıkesirspor olağan üstü genel kurulunu gerçekleştirdi.

Balıkesirspor olağan üstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen oylamada Tuna Aktürk yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Balıkesirspor kongresi Karesi AVM Toplantı Salonu'nda yapıldı. Kongrenin açılışında divan heyeti oluşturuldu. Divan başkanlığına Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok seçildi. Kongrede Faruk Demiraslan yönetim faaliyet raporunu, Mehmet Çalışkan denetleme kurulu raporunu, Hüseyin Dayanç ise disiplin kurulu raporlarını okudu. Okunan raporlar oy birliği ile kabul edildi.

Genel Kurulda söz isteyen Balıkesirspor eski yöneticilerinden Sezgin Dedeoğlu, kırmızı-beyazlı ekibin başarılarında büyük pay sahibi olan Kulüp Başkanı Tuna Aktürk ve Belediye Başkanı İsmail Ok'a teşekkür etti. Dedeoğlu, "Bugün bizimle lige başlayan bir sürü takım transfer yapamıyor. 30 kişi ile kongre yapan Balıkesirspor'un bugünlere gelmesinde herkesin payı olduğunu düşünüyorum. Hiç kimse Balıkesirspor'un sahibi değil. Halkın seçtiği belediye başkanı ve beraberinde olan vatanına, milletine hizmet etmek isteyen insanlar bizi bugün bu noktaya getirdi. Şahsım adına bugüne kadar alın terini döken herkesi ve Belediye Başkanımızı alkışlayalım" dedi.

BAŞKAN OK DESTEK SÖZÜ VERDİ

Konuşmaların ardından PTT 1. Lig'e yükselen Balıkesirspor'un tahmini bütçesi okundu. Gelir ve gider dengesi oluşturularak tahmini gelir ve gider 8 milyon 670 bin TL olarak bildirildi. Balıkesirspor'un kamu yararına derneğe dönüşmesi konusunda yönetim kuruluna yetki verilmesi gündeme alındı. Yapılan oylamada yönetime kuruluna oy birliği ile yetki verildi. Genel Kurul Divan Başkanı ve Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, "Bir kulüp yoktur ki, tarihinde hem hukuki, hem adli hemde mali soruşturma geçirecek ve bir cuma sabahı belediye ile birlikte sabah 7'de Balıkesirspor'u onlarca polis basacak ve bu şartlarda 12 puan farkla 2. Lig'den 1.Lig'e çıkacak. Bize bu güzelliği yaşatan genç Tuna Başkan'ın şahsında, orada gece gündüz demeden çalışan Balıkesirspor personeline ve en önemlisi de kırmızı beyazlı Balkese sevdalı olan taraftarın önünde saygı ile eğiliyorum. İnşallah PTT 1. Lig'de yine kafaya oynayacak bir takım, Balıkesir halkını peşinden koşturacak bir takım oluşacak. Bizlerde bütün gücümüzle Balıkesir Belediye Başkanı olarak maddi manevi desteği vermeye, her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğumu ilan ediyorum. 4 yılda 2 lig atladık. İlk göreve geldiğimizde 10 bin nüfuslu ilçelerle maç yapıyorduk. Bu sene İzmir'in 2 takımı, Manisaspor, İstanbul Büyükşehir Belediye, Ordu, Samsun gibi iddialı kulüplerin yer aldığı kulüplerle mücadele edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Tuna Aktürk'ün yeni yönetim kurulu listesi açıklandı. Yapılan açık oylama ile Tuna Aktürk yeniden başkanlığa seçildi. Başkan Aktürk, "Yönetim kurulu olarak büyük zorlukları aşarak bugünlere geldik. Zor günlerin ardından şampiyon olduk. Bu şampiyonluk öyle bir şampiyonluk ki Ofspor deplasmanına giderken sabah saatlerinde kulübün basıldığı ve kulübün sadece bir tane yönetici, bir tane kulüp müdürü ve 7 taraftarla deplasmana gittiğimiz bir şampiyonluk. Bu şampiyonluğun kıymetini hepimizin iyi bilmesi gerekir. Şehir olarak ne kadar kilitlenirsek emin olun bu takımı daha iyi noktalara götüreceğiz. Sayın Belediye Başkanımız bu takıma sahip çıkmasa emin olun bu takım bu noktada olmaz" diye konuştu.

Balıkesirspor'un PTT 1. Lig'e yükseldiğini ve iyi bir takım kurmak istediklerini aktaran Başkan Tuna Aktürk, transfer konusunda açıklamalarda bulundu. Aktürk, "Kalecimiz Ahmet Şahin, Caner, Rıza, Hasan Hatipoğlu, Ali Akburç, Mustafa Şen, Hüseyin Kar, Ertuğrul Aslan, Ali Öztürk ile yolumuza devam edeceğiz. Gençlerbirliği'nden hepimizin çok sevdiği oyuncu Mustafa Kayabaşı ile 3 yıllık anlaştık. Çaykur Rizespor'dan tecrübeli stoper Murat Sözgelmez ile anlaştık. Onun dışında 6 oyuncu ile daha önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacağız. Bunların mevkileri 1 tane kaleci, 2 tane sol bek, 1 tane ön libero ve Balıkesir halkını ayağa kaldıracak 3 tane yabancı oyuncu ile görüşmelerimiz sürmekte. İnşallah Balıkesirspor'u bir üst lige çıkarmak için gerekli tüm çalışmaları yapacağız" ifadelerini kullandı.

Genel kurul Tuna Aktürk başkanlığındaki yeni yönetimin hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

Balıkesirspor Yeni Yönetimi şu isimlerden oluşuyor: "Tuna Aktürk (Başkan), Yusuf Özenç, İsa Tamer Çelik, Mustafa Bahçeci, İsmail Sarsılmaz, Feyyaz Çiftçi, Hüseyin Aslanboğa, Metin Baykan, Mustafa Bilsem, Cumhur Tabanlı, Zeki Çıkrıkçı, Harun Atabay, Selman Aslançeri, Faruk Demiraslan, Sertaç Gündoğan, Asım Barlas, Osman Çimen, Ezel Ergün." - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Çalışkan Balıkesirspor Tuna Aktürk Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title