Haberler

Zere'nin Af Dosyası Köşk'te

Hükümlü Güler Zere'ye Önceki Gün İstanbul Adli Tıp Kurumu 3. İhtisas Kurulu Tarafından Verilen Rapor, Köşk'e Ulaştı.

Yaklaşık 14 yıldır cezaevinde yatan kanser hastası hükümlü Güler Zere’ye önceki gün İstanbul Adli Tıp Kurumu 3. İhtisas Kurulu tarafından verilen rapor, Köşk’e ulaştı.

İnfaz ertelemeye ret

Zere’nin, sürekli hastalık nedeniyle af kapsamında olduğunu gösteren rapor, dün Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından uçakla ve kurye kanalıyla Adalet Bakanlığı’na teslim edildi. Ceza İşleri Günel Müdürlüğü’nce acil incelenen dosya, “Cumhurbaşkanlığı özel affı kapsamında değerlendirilmesinin uygun olduğu” kanaatiyle Köşk’e gönderildi. İncelemeye alınan dosya, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e sunulacak. Avukatlarının, yetkisini kullanıp Zere’yi bırakması için Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptığı cezanın tecili ve tahliye talebi ise kabul edilmedi.

Haberi alınca sarıldı

GELİŞMELERİ, Güler Zere’nin ailesi de sevinçle karşıladı. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun kendisini aradığını belirten baba Haydar Zere, şöyle konuştu: “Kararın güzel, ancak geç alınmış bir karar olduğunu söyledim. Kızımın tedavisinin İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde devam etmesine karar verdik.”

Refakatçilerinden Seval Aracı da, haberi alınca kendisine sarılan Zere’nin, “Keşke bu karar daha önce alınsaydı, benim her şeyimi aldı bu kanser” dediğini aktardı. Aracı, “Onun sevindiği ailesini ve arkadaşlarını görebilecek olması” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title