Haberler

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Hakkari'de incelemelerde bulundu

Güncelleme:

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberindeki heyetle birlikte Hakkari'deki Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında incelemelerde bulunarak, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki son duruma ilişkin bilgi aldı.

Bakan Güler, Hakkari'deki Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında incelemelerde bulundu

HAKKARİ - Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberindeki heyetle birlikte, Hakkari'deki Dağ ve Komando Tugay Komutanlığın da, Pençe-Kilit Operasyon bölgesindeki son duruma ilişkin bilgi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ile birlikte Hakkari'ye gitti. Yüksekova Selahaddin Eyyübi Havalimanı'na inen Bakan Yaşar Güler, buradan helikopter ile Hakkari'deki Dağ ve Komando Tugay Komutanlığına geçti. Pençe-Kilit Operasyon bölgesindeki son duruma ilişkin bilgi alan Bakan Yaşar Güler, operasyonlara ilişkin talimatlar verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yaşar Güler Komando Hakkari Savunma Güvenlik Operasyon 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title