Haberler

Kurtulmuş, Gruevski ve Poposki ile Görüştü

Güncelleme:

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Makedonya'daki temaslarının ikinci gününde, Başbakan Nikola Gruevski ile bir araya geldi.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Makedonya'da- Kurtulmuş, Makedonya Başbakanı Nikola Gruevski ve Dışişleri Bakanı Nikola Poposki ile görüştüÜSKÜP (AA) - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Makedonya'daki temaslarının ikinci gününde, Başbakan Nikola Gruevski ile bir araya geldi.Hükümet binasındaki görüşmeye, Makedonya Dışişleri Bakanı Nikola Poposki de katıldı. Görüşme, başında görüntü alınmasının ardından basına kapalı olarak devam etti.Kurtulmuş, başkent Üsküp'teki temasları çerçevesinde şehir merkezinde bulunan Osmanlı eserlerinden Mustafapaşa, Arasta, Alaca, Muratpaşa camileri ile Kapan Han ve Kurşunlu Han'ı ziyaret etti ve yetkililerden bilgi aldı.Kurtulmuş, bugün ayrıca Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından hayata geçirilen "Makedonya'da Pirinç Kalitesinin ve Üretimin Yükseltilmesi Projesi"nin tamamlanması dolayısıyla düzenlecek etkinliğe katılacak. -Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş

Kaynak: AA / Politika

Nikola Gruevski Numan kurtulmuş Makedonya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title