Haberler

Kılıçdaroğlu Bartın'da Seçim Bürosu Açtı, Güvercin Uçurdu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bartın’da CHP Bartın Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya’nın seçim bürosunun açılışını yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bartın'da CHP Bartın Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya'nın seçim bürosunun açılışını yaptı. Vatandaşlarla görüşen Kılıçdaroğlu, açılışta güvercin de uçurdu.

CHP'nin Bartın il ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım töreni için Bartın'a gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, törenin ardından CHP Bartın Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya'nın seçim bürosuna geldi. Büroda vatandaşlardan yoğun ilgi gören Kılıçdaroğlu, açılış kurdelesini kesti. Açılışta beyaz güvercin de uçuran Kılıçdaroğlu, "Düşüncesi ne olursa olsun, görüşü ne olursa olsun hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Allah'ın yarattığı insan en değerli varlıktır. O varlığın başımın üstünde yeri vardır. Ben hepinizi kardeş gibi görüyorum. Geçmişte hangi partiye oy verdiyseniz verdiniz. Ama şimdi Cumhuriyet'i yeniden ayağa kaldırma zamanıdır. Ama şimdi beraber olma zamanıdır. Ama şimdi yolsuzluklara karşı durma zamanıdır. Ama şimdi kul hakkı yiyenlere karşı ortak mücadele etme zamanıdır. Şimdi yeni Türkiye zamanıdır" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, CHP Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya için de, "Birlikte parlamentoda güzel işler yaptık. İnşallah 30 Mart 2014 günü direksiyonu ona emanet edeceğiz. Türkiye'ye örnek olacak bir Bartın oluşturacak" dedi.

Seçim bürosunun açılış kurdelesini kesen Kılıçdaroğlu, büroyu gezdikten sonra vatandaşlarla vedalaştı. Kılıçadroğlu, ziyaretin ardından Ankara'ya hareket etti. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Rıza Yalçınkaya Türkiye Bartın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title