Haberler

ÖTV'ye gelen zam sonrası Kılıçdaroğlu soluğu taksicilerin yanında aldı: Ben adım gibi biliyorum, yine gelecek

Güncelleme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu, akaryakıta yapılan yüzde 200'ün üzerindeki ÖTV zammının ardından soluğu taksicilerin yanında aldı. Kılıçdaroğlu, "Hiçbir iktidar zam yapmak istemez, vatandaşı mağdur etmek istemez. O zaman niye zam yapıyorlar? 22 yıldır memleketi yönetiyorsunuz, bu kadar büyük zamlar gelecekse burada sorun var. Deseler, 'Bu son bir daha gelmeyecek', bunu anlarız. Bu da yok. Ben adım gibi biliyorum, bir süre sonra yine gelecek" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, akaryakıtta ÖTV artışına tepki göstererek, "Ne demek 6-7 lira zam? Deseler, 'Bu son bir daha gelmeyecek' bunu anlarız. Bu da yok. Ben adım gibi biliyorum, bir süre sonra yine gelecek." dedi.

TAKSİCİLERİ ZİYARET ETTİ

CHP lideri Kılıçdaroğlu, beraberindeki heyetle Çankaya'daki Metiş Birlik taksi durağını ziyaret ederek taksicilerin sorunlarını dinledi.

Kılıçdaroğlu: Akaryakıtta zam sürekli gelecek

"NİYE BU ZAMLARI YAPIYORLAR?"

Akaryakıtta ÖTV artışına işaret eden ve bunun iğneden ipliğe, her şeyin fiyatının artmasına neden olacağını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Şu soruyu sormak lazım; 'Niye bu zamları yapıyorlar?' Hiçbir iktidar zam yapmak istemez, vatandaşı mağdur etmek istemez. O zaman niye zam yapıyorlar? 22 yıldır memleketi yönetiyorsunuz, bu kadar büyük zamlar gelecekse burada sorun var." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu: Akaryakıtta zam sürekli gelecek

"ADIM GİBİ BİLİYORUM, YİNE GELECEK"

Ekonomiye bakıldığında pazarda, dükkanda, fabrikada, her yerde "yangın" olduğunu, hiç kimsenin önünü göremediğini ifade eden Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: "Memleketin ekonomisini yabancılara teslim ettiler. Şimdi onların taleplerini yerine getiriyorlar. Benim bildiğim bir Türkiye vardır, o da vatandaşın Türkiye'sidir. Öyle büyük avantalar alan, vatandaşın kanına ekmek doğrayan yapının kesinlikle Türkiye'den çıkması lazım. Öyle bir anlayışın çıkması lazım. Ne demek 6-7 lira zam? Deseler, 'Bu son bir daha gelmeyecek', bunu anlarız. Bu da yok. Ben adım gibi biliyorum, bir süre sonra yine gelecek. Şimdi siz taksi şoförüsünüz bir de otobüs, minibüs, tır şoförünü düşünün. Onlar yiyecek taşıyor. Ne olacak limon fiyatı? Artacak."

Kılıçdaroğlu, daha sonra taksicilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kılıçdaroğlu: Akaryakıtta zam sürekli gelecek

Kaynak: AA / Politika

Zam ÖTV Politika Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (11)

Ercan Sevinc:

İktidar dan memnun deiliz ama bu chp ye oy verecegim anlamına gelmez asla vermem

3
11
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

Yalnızca oturdukları koltukta söylenip duruyorlar. beceriksiz bir muhalefetinde şu anda ülkeyi yönetenlere kadar suçludur. Artık bıktı bu millet bunlardan. Al birini vur ötesine. Nedir bu güzel vatanın insanların sizden çektikleri. Akp - Mhp - Chp bu 3 parti. Değişim şart.

7
0
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

Kemal bey halk sizi seçmiyor,artık şunu anlasanız da muhalefet iktidar olsa Bi daha ki seçimde de biz de görsek

4
1
yanıtYanıtla
Mehmet YILMAZ:

Sayın Kılıçdaroğlu neden direniyorsun. Söylediğini artık dinlemiyoruz. Bak tüm terbiyemle diyorum ki "Halk nezdinde bir itibarınız yok. İstifa edin." Ülke kurtulsun. Bu gidişle mahalli seçimleri kazanma şansınız yok çünkü insanlar sizin içinde bulunduğunuz bir grubun kazanma şansına inanmıyor. Lütfen İSTİFA edin. Bakın Lütfen diyoruz. İSTİFA EDİN.

3
1
yanıtYanıtla
Unal Altun:

Sen bi birakip gitsen hersey cok guzel olucak

2
2
yanıtYanıtla
Erener:

sen önce 13 yıl kaybettiğin secimlerin hesabını ver

1
3
yanıtYanıtla
Dengiz Elm:

4 sene önce 3 kuruş 5 kuruş yapılıyordu şimdi 3 tl 5 tl yapılıyor. Milletin dayanacak gücü sabrı kalmadı artık.

3
0
yanıtYanıtla
Ben fero:

Aramizda kalsin yine gelecek

3
0
yanıtYanıtla
Serkan Aygun:

Taksiciler yüzde iki yüz zam ister artık

3
0
yanıtYanıtla
erkan tortumcu:

dilerim gelsin kışın donsunlar belki mart da yerel seçim de oy kullanırken akıllanırlar

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title