Haberler

İşçi Partisi, 'Terörü Bitirme Programı'nı Açıkladı

İşçi Partisi Sinop Birinci Sıra Milletvekili Adayı Adnan Konukman Yaptığı Basın Toplantısı ile Partisinin 'Terörü Bitirme Programı'nı Açıkladı.

İşçi Partisi Sinop birinci sıra milletvekili adayı Adnan Konukman yaptığı basın toplantısı ile partisinin 'Terörü Bitirme Programı'nı açıkladı.

Partisinin il başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Adnan Konukman, terörü bir tek İşçi Partisi'nin önleyebileceğini ileri sürerek, "İnsanımızı bir tek İşçi Partisi birleştirebilir" dedi. İşçi Partisi olarak terörü bitirmek amacı ile güçlü devlet, örgütlü halk, Ortadoğu ittifakı üç ana başlıklı terörü bitirme programı hazırladıklarını belirten Konukman, "ABD güdümü altında ve AB kapısında, yoksulluğu, işsizliğe, teröre çare yoktur. AB'ye girme iddiasındaki düzen partileri ABD ve AB

emperyalistlerinin çıkarlarını savunmaktadırlar. Bir tek İşçi Partisi, Türkiye'nin Türkiye'den yönetilmesi için mücadele etmektedir" dedi.

(SÖ-SA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title