Haberler

Emep Genel Başkanı Gürkan: "Chp, Kritik Dönemlerde AK Parti'ye Güç Veren Politikalar Yürütüyor"

ŞIRNAK (İHA) – Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Selma Gürkan, CHP’nin her kritik dönemde AK Parti’ye güç veren politikalar yürüttüğünü ve CHP’nin, bu savaş politikalarının bir parçası olmaması gerektiğini söyledi.

ŞIRNAK (İHA) – Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Selma Gürkan, CHP'nin her kritik dönemde AK Parti'ye güç veren politikalar yürüttüğünü ve CHP'nin, bu savaş politikalarının bir parçası olmaması gerektiğini söyledi.

HDP Eş Genel Başkan Yardımcıları Alp Altınörs, Fatma Kurtulan, DİP Genel Başkanı Sungur Savran, EMEP Genel Başkanı Selma Gürkan ile bazı sosyalist örgüt temsilcilerinin bulunduğu heyet, sokağa çıkma yasağının kısmi olarak devam ettiği Şırnak'ın Cizre ilçesine geldi. Cizre'de çeşitli ziyaretlerde bulunan heyet adına açıklama yapan EMEP Genel Başkanı Selma Gürkan, "Özellikle dokunulmazlıklar parlamentoya geldiğinde evet oyu vereceği açıklamasını yapan CHP'ye çağrı yapmak istiyorum. Bu savaş politikasının bir parçasının olmaması gerekiyor. Her kritik dönemde AKP'ye güç veren politikalar uygulamıştır CHP. Ancak bugün çok tarihsel bir dönemdir. Dokunulmazlıkların tartışılması teknik bir tartışma değildir. Tamamen politik bir savaşın parçasıdır. Bu açıdan da bu politikalar karşısında CHP'yi duyarlı olmaya, uyanık olmaya ve doğru karar almaya çağırıyoruz. Hala insanların içerisinde barış demokrasi özlemi tükenmiş değil bu açıdan da biz Türkiye kamuoyu olarak savunduğumuz her barış, demokrasi, özgürlük talebinin sadece Kürt halkının talepleri olmadığını aynı zamanda demokratik bir Türkiye'nin inşası için talepleri olduğunu biliyoruz" dedi.

Heyet, Cizre'de birkaç aileye daha taziye ziyaretinde bulunduktan sonra Cizre'den ayrıldı. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Selma Gürkan AK Parti Şırnak Politika Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title