Haberler

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ile Sivil Toplum Kuruluşları Proje Yardım Protokolü İmzalandı

Güncelleme:

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından Bayburt'ta proje yardımı almaya hak kazanan sivil toplum kuruluşları ile protokol imzalandı. İmzalanan protokolde, Bayburt İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsanı Yardım Derneği'ne 127 bin TL, Beşpınar Kadınları Derneği'ne 201 bin TL proje yardım desteği sağlanacak.

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ile Sivil Toplum Kuruluşları Proje Yardım Protokolü imzalandı.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından derneklere yapılan yardım kapsamında, Bayburt'ta proje yardımı almaya hak kazanan sivil toplum kuruluşları ile protokol imzalandı.

Proje yardım protokolü, Vali Mustafa Eldivan ile sivil toplum kuruluşları yönetim kurulu başkanları arasında gerçekleşti.

İmzalanan protokolde, Bayburt İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsanı Yardım Derneğine 127 bin TL, Beşpınar Kadınları Derneğine 201 bin TL proje yardım desteği sağlanacak.

Toplantıya, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsanı Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Polat ve Beşpınar Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yavuz Bayburt, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Mevlüt Birkanım katıldı. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İçişleri Bakanlığı Mustafa Eldivan Bayburt Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title