Haberler

Başkan Pekyatırmacı Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Güncelleme:

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 10 Ocak "Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle mesaj yayınladı.

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 10 Ocak "Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle mesaj yayınladı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı bir mesaj yayımlayarak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı. Başkan Pekyatırmacı mesajında, "Gazetecilik mesleği, toplumsal bilinci arttırmak, güçlendirmek ve kamu yararını her zaman ön planda tutmak açısından önemli bir yere sahip. Bu anlamlı vazifeyi icra eden ve gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalışan tüm basın mensuplarımızın ortaya koydukları gayret ve özverili çalışmaları takdir ediyorum. Medyanın sürdürdüğü yayın politikasının ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlaması, kişi hak ve özgürlüklerine saygı göstermesi, eleştirilerinde yapıcı bir tutum sergilemesi de büyük önem arz ediyor" dedi.

Mesajında Konya basınının kadim bir geçmişe sahip olarak, etik kurallara uygun yayınlarıyla örnek olduğunu ifade eden Başkan Pekyatırmacı, "Kamuoyunun haber alma hakkı gibi önemli bir görevi yerine getiren basın aynı zamanda belediye hizmetlerinin kamuoyu ile paylaşılmasında önemli bir işlev görüyor. Biz basını "ortak akıl" ile yönetim tarzımızın bir parçası olarak görüyoruz. Bu konuda yapıcı eleştirileri dikkate alıyoruz. Bu vesile ile tarafsız ve ilkeli gazetecilik görevini yürüten başta yerelde çalışan gazeteler olmak üzere tüm gazetecilerimizin gününü en içten dileklerimle kutluyor, görevlerinde kolaylıklar diliyorum" şeklinde konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Pekyatırmacı Gazeteciler Günü Selçuklu Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title