Haberler

Erdoğan, AK Partili Eski Milletvekilleri ile Yemekte Buluştu

Güncelleme:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili eski milletvekilleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili eski milletvekilleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, siyasetin her zaman içinde olduğunu ve çalışmalara devam ettiğini belirterek, bakanlık döneminin ardından bol bol kitap okuduğunu ve dil çalıştığını söyledi.

AK Parti Genel Merkezi'nde başkanlığında gerçekleştirilen Seçim İşleri Üst Kurulu Toplantısı'nın ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili eski milletvekillerini ATO Congressium'da akşam yemeği verdi. AK Parti'de görev yapmış eski milletvekilleri yemeğe gelişinde kendisini bekleyen gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Siyasetin her zaman içerisinde yer aldığını belirten Eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, çalışmalara devam ettiğini ve Aydın'dan dün geldiğini söyledi. Durumunun gayet iyi olduğunu ve siyaset dışında bol bol kitap okuduğunu ifade eden Koç, "Benim klasik yaptığım işi biliyorsunuz. Bol bol kitap okuyorum. Çok güzel romanlar çıktı. Onlar bitti. Çoğunu bitirdim. Ama tarihte okuyorum. Eski hobilerimden dil çalışıyorum. Fakat insanoğlu demek ilgiye muhtaç imiş. Bu ilginizden dolayı da hepinize teşekkür ederim" dedi.

Gazetecilerin "kameraları özlediniz mi" sorusuna ise Koç, "Çok mütevazi bir adam olduğumuzu biliyorsunuz. Vallaha benim sizi özlediğim muhakkak ama sizde beni daha çok özlemişsiniz gibi. Karşılamanıza teşekkür ederim" cevabını verdi.

Yerel seçimlerde çalışmalara katılıp katılmayacağının sorulması üzerine de Koç, "Ben hiç sahalardan çıkmadım. Elbet bizim güzel bir seçimimiz olacak. Aydın'dan çok güzel intibalarla döndüm. O sebepten hiç ayrılmadım ki. Zaten politikanın kendisi hayatta olmak gibi bir şeydir" ifadelerini kullandı.

Gazetecilerle sohbet eden Koç, gazetecilere 'sizler nasılsınız' diye sordu. Gazetecilerde bunun üzerine, "Bıraktığınız gibi çalışmaya devam ediyoruz" yanıtını verdi. Koç ise bunun üzerine, "Bende bıraktığınız gibi çalışmaya devam" diye konuştu.

Eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe ise gazetecilerin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın vereceği yemekte yerel seçimlerde eski milletvekillerinin de aktif rol alması yönünde çağrıda bulunacağı yönünde bilgilerin olduğunun sorulması üzerine, "Ben çalışıyorum zaten durmuyorum. Bizim hayat tarzımız seçimden seçime çalışmak değil. 7 gün 24 saat esasına göre bizim hayatımız kurgulanmış, siyaset bir noktada benim hayat tarzım. Seçim bölgem Kocaeli'de, İstanbul'da, Yalova'da, Trabzon'da aktif olarak çalışmalara katılıyorum. Dün akşam İzmit merkezdeki programdaydım. Gündüz İstanbul Bahçelievler'deydim. Zaten çalışıyoruz. Bugün Sayın Başbakanımız bir araya geleceğiz. Değerli arkadaşlarımızda katılacak. İnşallah önemli bir start verilmiş olur" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Atilla Koç Ak Parti Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title