Haberler

Bakan Yumaklı: Arama Kurtarma Çalışmalarımız Aralıksız Sürüyor

Güncelleme:

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir ve Bolu'daki orman yangınlarının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Ayrıca, İzmir Tahtalı Barajı'na düşen yangın söndürme helikopterinde görevli üç mürettebatın arama kurtarma çalışmaları da sürüyor.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir'in Menderes ilçesi ve Bolu'nun Gerede ilçesindeki orman yangınlarının kontrol altına alındığını duyurdu. Yumaklı, "İzmir Tahtalı Barajı'na düşen yangın söndürme helikopterinde görevli üç mürettebatımızı arama kurtarma çalışmalarımız aralıksız sürüyor" dedi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir ve Bolu'da çıkan orman yangınlarına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yumaklı, şunları kaydetti:

"İzmir'in Menderes ilçesi ve Bolu'nun Gerede ilçesindeki orman yangınları KONTROL ALTINA ALINDI. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor. İzmir Tahtalı Barajı'na düşen yangın söndürme helikopterinde görevli üç mürettebatımızı arama kurtarma çalışmalarımız aralıksız sürüyor."

Kaynak: ANKA / Politika

Tarım ve Orman Bakanı Tahtalı Barajı İzmir Bolu Yerel Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title