Haberler

Bakan Eroğlu: "Hakikaten Bu Büyük Millet ile Uğraşan Çok Düşman Var"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türk milleti ile uğraşan sayısız düşman olduğunu ifade ederek, “Ama Allah’a şükür milletimizin feraseti, gerçekten kahramanlığı sayesinde ve Cenab-ı Allah’ın rahmeti ve ihsanı sayesinde onların hile desiseleri boşa geçiyor” dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türk milleti ile uğraşan sayısız düşman olduğunu ifade ederek, "Ama Allah'a şükür milletimizin feraseti, gerçekten kahramanlığı sayesinde ve Cenab-ı Allah'ın rahmeti ve ihsanı sayesinde onların hile desiseleri boşa geçiyor" dedi.

Bakan Eroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Afyonkarahisar'da memleketi Şuhut ilçesinde belediye tarafından gerçekleştirilen iftar programına katıldı. Bir düğün salonunda düzenlenen iftara Bakan Eroğlu'nun yanı sıra Vali Aziz Yıldırım, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis (İGM) Başkanı Salih Sel, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve İl Müftüsü Şükrü Kabukçu ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ezanın okunması ile oruçlar açıldı.

Programın sonunda bir konuşma yapan Bakan Eroğlu, Türk milleti ile uğraşan sayısız düşman olduğunu kaydederek, "Hakikaten bu büyük millet ile uğraşan çok düşman var, sayısız düşman var. Plan üstüne plan yapıyorlar. Yani şimdi değil, 300 yıllık plan devam ediyor. Ama Allah'a şükür milletimizin feraseti, gerçekten kahramanlığı sayesinde ve Cenab-ı Allah'ın rahmeti ve ihsanı sayesinde onların hile desiseleri boşa geçiyor. Rabbim inşallah onların yeni planladıkları hileleri, desiseleri, planları onların başına geçirsin. Özellikle bütün İslam aleminin üzerindeki sıkıntıları Rabbim bu mübarek gün hürmetine kaldırsın. Milletimizin ve devletimizin yıldızı parlasın. Gelecekte gerçekten Rabbim bu yüce milleti, devletimizi küresel bir güç olarak lütfeylesin" diye konuştu.

Bakan Eroğlu, davetlileri kapıda tek tek kendisi uğurladı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Veysel Eroğlu Şuhut Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

Bakmadan Geçme

Limon FC elendi mi? Limon FC turnuvaya veda etti mi? Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title