Haberler

Bakan Çelik, Hilvanlı Kadınların Gününü Kutladı

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Bakan Çelik, “Kadınlar canlı bir şekilde sandığa sahip çıktıklarına göre bu iş tamamdır” dedi.

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Bakan Çelik, "Kadınlar canlı bir şekilde sandığa sahip çıktıklarına göre bu iş tamamdır" dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, Hilvan ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. Sabah saatlerinden itibaren ilçeye giden Bakan Çelik, AK Parti Hilvan İzol Seçim Bürosu'nun açılışının ardından Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na giderek esnafın sorunlarını dinledi.

Cuma namazının ardından Kaymakam Uğur Sezer'i makamında ziyaret edip ilçede yapılan yatırımlarla ilgili brifing alan Çelik, Hilvan Belediye tarafından organize edilen Dünya Kadınlar Günü programına katıldı.

Bakan Çelik, "Şanlıurfa' da, Hilvan'da Kadınlar Günü'nü bir güne has etmeyeceğiz. 365 gün kadınların günü olacak inşallah. Bugün gerçekten bize çok anlamlı saatler yaşatıyorsunuz. Kadınlar buraya geldiğine göre, kadınlar canlı bir şekilde sandığa sahip çıktıklarına göre Aslan Ali Bey inşallah 30 Mart'ta belediye koltuğuna tekrar oturacaktır" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve beraberindekiler, köyleri ziyaret etmek üzere ilçe merkezinden ayrıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Faruk Çelik Şanlıurfa Hilvan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title