Haberler

Aydemir'den Dadaş-Gakkoş İstişaresi

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘İki kent var ki, ezelden aynı ruh hattı üzere inşaa edilmişler.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 'İki kent var ki, ezelden aynı ruh hattı üzere inşaa edilmişler. Elazığ ve Erzurum. Dadaşlar ve Gakkoşlar, ebedi kardeş..Dadaşlar ve Gakkoşlar Rabiamızda sadakatte karar kılan iki gönül adresi.' dedi.

RABİADA GÖNÜL BULUŞTURANLARA SELAM

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum'da yüksek öğrenim gören Elazığlı öğrencilerle buluştu. Erzurum'un kanaat önderlerinden 'Efsane Dadaş' Mütefekkir Muammer Cindilli'nin de katıldığı sohbet ve etkinlikte gençlere seslenen Milletvekili Aydemir, AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı'yı da saygıyla yad ederek, 'Palandöken'den Hasan Dağına, Karasu'dan Fırat'a, Aras'tan Hazar'a, Alvarlı Efenin torunlarından mütefekkir Ahmet Kabaklı, bir dönemi beraber paylaştığımız Ahmet Tevfik Ozan ağabeyimize, Dadaşlar adına Gakkoşlara muhabbet ve saygılarımızı sunuyoruz. Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet ve Tek Devlet rabiasında yüreklerini buluşturan Erzurum'dan Elazığ'a dualarımızı, gönüllerimizi gönderiyoruz.' dedi.

NASİP KILANA BİN ŞÜKÜR

Milletvekili Aydemir, ziyareti, 'İki kent var ki, ezelden aynı ruh hattı üzere inşaa edilmişler. Elazığ ve Erzurum! Kardeşten öte yakındır dadaşlarla gakkoşlar. Pazar kahvaltısını Elazığlı öğrenci ve çalışanlarla yapıp lezzeti doruklara taşıdık. Nasip kılana bin şükür.' ifadeleriyle değerlendirdi.

Mütefekkir Muammer Cindilli'nin de bir sunum yaptığı etkinlikte öğrencilerle Doğu Anadolu Bölgesinin sosyal ve ekonomik durumu, Türkiye'nin 2023 vizyonu üzerinde sohbet edildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İbrahim Aydemir Uğur Aydemir Ak Parti Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title